Heeeeelg = fest !

God förmiddag alla glada!


Nu sitter jag i skolan,
väntar på att min historialektion ska börja. Efter den lektionen slutar jag, då ska jag möta Sanna och Ellinor för en mysig fika skulle jag tro att det blir. Därefter ska jag möta Anna och Nathalie för lite porrig underklädesshopping, som Bella sa så behövs det nu när man är singel mer än någonsin :) Bella ska också möta mig när hon slutar. <3

Sedan ska jag och Anna besöka solariumet som de solarietorskar vi är. Skulle ha solat igår men pga min infektion i naveln som för övrigt har läkt nu så kunde jag inte sola igår, så det får bli idag istället, härligt! Jag ska även köpa en jättefin topp som jag såg igår när jag letade efter nya piercingar. Den är svart och har helt öppen rygg, vilket jag älskar. Det enda som håller ihop allt där bak är ett svart band som man knyter till en rosett, så sött! Då blir det jättefint att ha den när man är brun och utan bh såklart :)

Ikväll är vi flera som ska på middag hos Patrik som fyllde år i veckan. Det blir jättemysigt :) Då ska jag äntligen få träffa min Ebbson också <3 Efter middagen kommer det även mer folk dit så då blir det fest. Senare ska jag och några andra åka och möta min Bella och hennes kompisar för då är det dags för muf fest, där vi har en liten sötnos som ska supas under bordet ;)

Trevlig helg gott folk!

Kommentarer
Postat av: Anonym

utan bh? usch, äckligt!

2007-03-10 @ 13:26:05
Postat av: thowe

vad bra att det har läkt :) gillar din blogg!

2007-03-10 @ 14:11:19
URL: http://thowes.blogg.se
Postat av: Anonym

aa faktiskt, låter lite tacky...

2007-03-11 @ 16:17:15
Postat av: A

utan bh är det hetaste som finns!

2007-03-11 @ 19:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0