Aktivitetsdag

Hejsan :)

Maste bara borja skriva om det underbara vadret vi har,
som jag har langtat efter stralande sol och klarbla himmel. Hoppas solen ar har for att stanna!

Gud vilken aktivitetsdag jag har haft idag! Vi har nagot i skolan som kallas for aktivitetsdag som jag tror att vi har nagon gang per termin da vi har en massa olika aktiviteter att valja mellan, allt fran skridskor och skidor till cybertown och bowling. Jag valde att dansa pa formiddagen och kora ett friskis och svettis pass pa eftermiddagen. Mellan halv tio och halv tolv sa var vi 13 tjejer fran VRG Odenplan, jarlaplan och Djursholm som dansade. Trots att jag har dansat mellan tre och fem dagar i veckan i hela mitt liv sa var jag helt slut efter det passet. Vi dansade afrikansk dans med mycket skaka rumpa, som Ebba skulle ha sagt, sant tycker jag om :) Eftersom att vi dansade sapass lange som tva timmar utan paus sa hade vi aven ett langt styrka pass, viktigt med platt mage nu infor beach 07, sa det var inte manga som gav upp ;) Efter dansen hade vi en timmes lunch, sedan var det dags for ett aerobics pass, weei ;D Som tur var sa var jag inte ensam om att vara helt slut infor det passet sa jag planerade att ta det ganska lugnt, haha vad tankte jag med? Safort musiken kommer igang sa kommer all energi tillbaka till kroppen och jag korde pa som bara den, harligt! Kanns mycket skont nu efterat :)

Inte nog med de aktiviteterna sa ska jag aven rida om en timme, ni som sjalva rider vet att det tar grymt mycket pa krafterna och ater igen blir magen tranad, alltid bra! Sa det ska bli roligt, vagar dock inte tanka pa traningsvarken jag kommer att fa imorgon. Visst, jag ror alltid mycket pa mig eftersom att jag tycker att det ar viktigt med en kropp som mar bra, men tre anstrangande pass pa en dag hander inte lika ofta. Nu nar varen har kommit sa startar aven min regelbundna traning da jag springer runt tva sjoar ett par ganger i veckan, da springer jag mellan 5 km till en mil. Kanslan efterat ar sa underbar sa bara for att fa kanna den kan jag springa hur langt som helst!

Sen tankte jag aven kort beratta om gardagen. Dagen startade med ett stort prov i Media och kommunikation vilket gick mycket bra, jag foredrar prov dar man far analysera och skriva mycket, haha! Efter provet fick jag stressa till Loreal huset, jag var redan en timme forsenad pga provet jag gjorde, men de visste att jag skulle komma senare. Safort jag kom dit sa fick jag presentera mig for tre frisorer som skulle vara mina resten av dagen. Jag fick en stol som var min dar jag satt i tre timmar da de fixade mitt har. Sedan gick vi modeller ut och at safort det blev tid over. Sedan akte vi till Rival, dar visningen skulle vara. Dar fick vi middag, alla blev sminkade utom jag som skulle fa min make pa scenen. Vi fick aven ova catwalken vi skulle ga och sist satta pa oss vara fina klader, mina prada skor var adorable! Catwalken gick valdigt bra och likasa sminkningen pa scenen, jag hade helt svartsotade ogon, ett tjockt guldlager runt ogonen och fraknar i guld. Bilder kommer!

Dagens Ebbacitat: Det ar sa kul nar man stoter pa vissa manniskor och forstar att de ocksa firar jul och har en mormor och morfar.

That's my girl! ;) <3

Auf  Wiedersehen!

Kommentarer
Postat av: doooodi

Du skulle börja ha med en bild i varje inlägg sa du. jätte jätte tråkigt när du skriver med liten text och långa inlägg, det skulle vara mycket intressantare att läsa annars. tack

2007-03-14 @ 19:34:38
Postat av: Mandy

Tyvärr så har jag problem med min dator hemma så jag kan varken skriva å ä ö eller lägga in bilder eftersom att alla mina bilder har försvunnit mer eller mindre. Men jag börjar med det såfort datorn är fixad. Det är fler som har bett mig att skriva oftare och kortare inlägg så jag ska försöka börja göra det också.

2007-03-15 @ 10:48:31
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: sophie

hej :)
jag har för mig att du är modell.
men alltså e du "helmodell", jag menar som går på catwalk och sådant? hur lång måste man vara för det?
bara undrar, stämmer det att man måste vara 170-180 cm lång? isåfall är jag för kort. hur lång är du? :)

ta hand om dig! jättefin blogg!

2007-03-15 @ 15:39:58
Postat av: Li

Hej Mandy!
superbra blogg! alltid något nytt :)
undrar bara det där med att bli lorealmodell, hur fick du upp kontakten? tacksam för svar :)

2007-03-17 @ 22:25:19
Postat av: Ebba

Hahhahahah vafan du tar ju mina fucktup citat inte mina smarta din jävel! :D hahah <3

2007-03-19 @ 22:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0