Syskonkärlek till max!

Godmorgon,

vaknade för ett litet tag sen. Pratade med min sötnos Alex som hade sin juridikstenta igår, han är så duktig så. Vet inte om jag hinner ta mig in mot stan, vid fem kommer alla brorsans vänner till oss så ska vi äta middag och sådär, sedan ska de väl vidare ut så ska jag träffa mitt folk. Jag är så himla glad över att vi fått tillbaka den fina kontakt vi alltid hade för ett par år sedan, min största beskyddare. Jag är så stolt över dig att du lyckats så bra med din utbildning, vårt framtida familjebolag är snart inom räckhåll! Tack för att du finns och för allt du gör för mig.





Känner mig lite smått hemsk, måste ju självklart ta med min andra underbara och älskvärda storebror. Här har vi en kille som är så impulsiv så det når sin maximala gräns, jag älskar det! Han kan från en dag till en annan bestämma sig för att flytta ner till Spanien, ohja det gjorde han för några år sedan, stannade där i ett halvår. Sedan som för någon vecka sedan när han ringde mig och sa "Amanda, är du på att åka ner till Mallis en vecka på måndag?" Visserligen skulle vi till göteborg då, men den här ständiga impulsiviteten är så omtyckt. Sedan är han otroligt generös, när det gäller allting, och väldigt väldigt omtänksam. Pris för bästa säljare på ett stort företag med flera hundra anställda, fem - sex gånger i rad, vill man så kan man.





Ja detta var då ytterligare ett inlägg ( i och för sig helt oplanerat) om mina kära syskon, nu tror jag att det har kommit fram hur mycket de betyder för mig.

Hörs kanske ikväll!

Kommentarer
Postat av: :)

hur gamla är dina brorsor? och vad heter dom? puss

2007-06-16 @ 16:52:28
Postat av: mandy

Joakim och Sebastian :) 29 respektive 26 år.

2007-06-19 @ 00:47:38
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0