Skolavslutning och viktig födelsedag!

SOMMARLOV! S.O.M.M.A.R.L.O.V, en lång, lång, period utan läxor, presentationer och tidiga morgnar, JIIIPPPIII! Äntligen utrymme att dra en lättnades suck! För visst har det gått bra för mig, jag är så stolt över mig själv. Jag klarade det. De två första veckorna i skolan som var fyllda av tårar, prat med Jing om hur mycket vi vantrivdes. Idag skulle jag aldrig byta skola för någonting i världen. Jag trivs, jag trivs så oerhört bra. Betygen har jag inte fått än, men har inget drastiskt hänt så går jag nu i ettan ut med alla mvg eller alla utom ett, inte så pjåkigt ;)

Avslutningen i den fina Gustav Vasa kyrka var så otroligt välplanerad och går faktiskt inte ens att jämföra med de traditionella avslutningarna i den vanliga aulan man alltid varit van vid. En kör som sjöng de vackra sommarsångerna i stämmor så man bara satt där och rös!

Efter avslutningen tog vi avsked, visserligen bara för sommaren men ändå, av alla lärare. Jag blir alltid så rörd på skolavslutningar, alla är så fint klädda och så glada. Har nog aldrig gråtit så mycket som då jag slutade nian.. Aldrig att jag hade kunnat tro att allt skulle bli såhär bra, saknar självklart min högstadieklass något helt otroligt, men jag älskar Viktor Rydberg.

Därefter fikade jag med tjejerna jag umgås med i klassen; Ebba, Hanna, Johanna, Anja och Liza i gamla stan. Det var strålande sol och klarblå himmel, hur mysigt som helst! Så kul att höra Ebba och Johannas prat om att de har så dåliga betyg, haha är det 4-5 vg de går ut med och resten mvg? Jo sånt prat är vardag i min skola. Nåja nog om det. :)

Sedan kom min underbara storebror och hämtade mig. GRATTIS GRATTIS GRATTIS på födelsedagen! <3 Jag är så glad över att vi har en sån nära relation, ovärderligt! Vi åkte och lunchade och satt sedan på hans balkong och solade. Visserligen på hans arbetstid men det är ju inte varje dag man fyller år. Älskar btw hans nya lägenhet, så stor och luftig, finaste köket jag någonsin sett dessutom. Imorgon ska han för övrigt firas med dunder och brak!

Därefter åkte jag med pappa och köpte födelsedagspresenter till honom från mig. Björn Borg och Calvin Klein boxers blev det. Nu här hemma har vi bokat och planerat resor för fullt. Två veckor i vår lägenhet i Italien, Ebba ska vara där vecka 28. <3<3 Det blir grymt och vi ska bli så bruna! Sedan ska vi ungefär 10 dagar till Rom. Japp Italienfrälsta som vi är. Dock redan planerat nästa sommar i grekland, servitrisjobb och släktträff där och grejer, så vi passar på att tillbringa sommaren i Italien i år. Dock flyttar jag ju till Italien om två år. :D

Sedan får vi se hur resan med mina bröder blir, vi kollade lite idag så det kanske blir en Italienresa där också. Vi får se, vet knappt om jag har tid med ytterligare resor. En tripp ner till en superfin villa i Höllviken i Skåne precis vid de vita sandstränderna blir det, sedan har jag och Louise pratat om att åka till Åland och rida, haha skulle vara grymt kul! Apropå rida så red jag igår på en liten ponny jag inte ridit på flera år, var säker på att jag blivit för stor för honom, så gud vad roligt det var! Kul att rida för den ridläraren jag red för när jag var mindre också, hon kom fram efteråt och tyckte att jag blivit så duktig, kul! :D

Nu ska jag äta middag och äntligen få tid över att planera kvällen! Fira sommarlovet ska jag självklart göra, vi får se vart vinden för oss.

/ M

Kommentarer
Postat av: Anonym

ska du inte vara ngnting med isabella i sommar då? :S

2007-06-16 @ 10:17:39
Postat av: Mandy

Vi har lite planer på att kanske åka till Tylösand, men vi får se:)

2007-06-16 @ 12:17:48
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0