Midsommarafton

Hej på er sötnosar,

legat hos Ebba i flera dagar och bara badat i poolen och stekt
och pumpat skön musik, härligt härligt! Måste ju ladda inför Italien med alla dess utflykter! ;) Håller för övrigt på att kolla upp mer resemål, Mallis är vi inne på nu men vi får se helt enkelt, den resan kommer inte bli förrän i början på Augusti då jag inte kommer hem från Italien förrän i slutet av Juli.

Midsommaraftonen spenderades först med familjen och dess vänner. Vi åt gott vid majstången och så kom det mer folk dit successivt. Sedan åkte vi hem till en av dem och fortsatte måltiderna. Senare började jag smått kolla runt lite med folket vad som hände. Hade bestämt med Carro att vi skulle med alla dem till Grinda, ute i skärgården. Men då det inte alls var speciellt attraktivt väder bestämde vi oss för att ta ett par dagar i skärgården när det är fint väder istället.

Vid åtta åkte jag till Ebba där vi började göra oss iordning. När jag kom dit hade jag min korta vita sidenklänning på mig men det bytte jag ut till Ebbsons kläder. Vi körde en lite mer chillad stil bestämde vi oss för, höhö.. Efter ett glas vin så började vi tagga till ordentligt och pumpade på ordentligt med musik. Hur som helst så blev det lite av en extreme makeover för min del, ebba ville sminka mig och halvt bestämma kläder och så vidare. Hon sotade upp mina ögon rejält, jag hade stora ringar i öronen, ganska så lockigt hår och jeans, och en grön (?) tröja som hon blev alldeles till sig när hon såg den på mig, haha! Jo, jag måste faktiskt erkänna att den nya stilen uppskattades på olika håll faktiskt, intressant.. antar att den vilda looken passar min personlighet vid vissa tillfällen. Hoppas att jag har någon bild att lägga upp senare så får ni se och tycka.

Vid elva åkte vi hem till Patrik där vi skulle styra fest så vi ringde dit folk. Till en början var det bara Patrik, Pigge, Jens, Linus och Frankie. Senare kom det fler folk, bland annat söta hp-tjejerna. Jag var dj och pumpade Gyllene Tider låtar, finns enligt mig ingen mer passande musik än just dem på Midsommar! Även det uppskattades. :)

Vid ett drog vi till Hornstull hos någon som jag inte riktigt minns vad han hette. Vi stannade där ett tag, sedan bestämde jag och Ebba oss för att dra hem till henne runt två. Lite komiskt att vissa människor som kommer fram och pratar med en vet mer om mitt liv än vad jag själv vet, blir alltid lika förvånad.. Nåja nog om det.

Igår kom Sebastian, min ena storebror, och hämtade upp mig vid fyra tiden. Vi åkte och köpte godis och allt sånt för att sedan åka hem till honom och titta på den nyaste Beckfilmen som inte kommit ut än. Älskar Beck! Men det blev inte bara en film vi såg utan efter den tittade vi på Eurotrip, sjuk film! Därefter tittade vi på Midnight express. Trodde att det skulle vara en typsik film som jag somnar till men den var spännande från filmens första minut till den sista. Filmen handlar om en kille, Billy, som smugglar med sig Hasch från Turkiet med sin ovetande flickvän och han blir tagen. Så får man följa honom i ett subjektivt fängelse där han inte kan lita på någon, där misshandel efter misshandel äger rum. En film som jag verkligen kan rekommendera och som dessutom är baserad på en sann historia. Gulligast var att deras lilla katt, som är den mest sällskapssjuka och söta lilla kisse jag någonsin sett, låg i mitt knä från då vi började titta på Beck till då Midnight Express var slut. Hon låg och sov och bara myste om vartannat och var s fruktansvärt söt. Jag ska köpa en liten katt, det har jag bestämt.

Nu ska jag iväg och köpa en ny ipod, puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0