Kvällsinlägg

Godkväll!

För tillfället ser det ut som att
jag, Ebba och en eller båda mina bröder befinner oss på Mallorca inom en snar framtid. Jag älskar att vara impulsiv och detta som inte alls varit planerat faller mig därför i smaken. Vi får se hur det blir men flygresor och hotell har vi kollat på. :) Sedan kommer juli månad spenderas i olika delar av Italien, det slår allt.

Idag bestämde jag och mamma att vi skulle springa runt som galningar och köpa sommarkläder åt mig. Vad mycket fint Gina Tricot hade, det blev ett par små söta rosa shorts med en rosett där fram. Tror faktiskt att de är lite för små för att ha vid andra tillfällen än på stranden och hemma, men både mamma och jag blev förälskade i dem. Sedan köpte jag en jättesöt gul kort klänning utan armar och lite ballongaktig nertill nästan, och en rosett i midjan, riktigt somrig och söt i alla fall. Sedan ett annat gult - vitt rutigt linne, ett måste-ha-linne helt enkelt. Perfekt när man är brun. Sedan köpte jag ett annat vitt-blått rutigt linne med vita band som är korsade över ryggen och en stor rosett där fram.

Hade tråkigt då jag kom hem från skolan och väntade på att mamma skulle komma hem så jag passade på att ta lite bilder.. här är en :)





På återseende!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hade du inte putat så mycket med munnen så hade bilden varit fin

2007-06-14 @ 02:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0