Hittar ingen passande rubrik..

Hejsan,

Ebba åkte härifrån för ett tag sedan.
Nu har vi fixat det viktigaste så vi är nästan on our way! En lite komisk händelse inträffade dock när jag skulle leka så erfaren och visa hur man beställer sjukförsäkring. Hemsidan som var försäkringskassan blev av någon konstig anledning försäkringsbolaget. Ebba som klickade sig vidare på livförsäkring gjorde att jag fick mig ett gott skratt. Men den som skrattar bäst skrattar sist. Jag som var så smart klickade oss vidare till olycksfallsförsäkring, håll med om att det låter troligare än livförsäkring som är vid dödsfall!

I alla fall fick hon snart ett mail som talade om att en mäklare kommer att kontakta henne inom kort, mer vet jag inte - jag vågade inte läsa vidare. Det var ungefär som att jag fick springa mot köket där mina föräldrar var för att undvika mördarblicken.. lever gör jag i alla fall, ett under!

Idag har vi sprungit i affärer och jag har sett den porrigaste bhn jag sett på länge! Jag blev heeelt förälskad, totalt mållös! Pga brådska kunde den ej inhandlas så jag ska skynda mig imorgon så fort de öppnar, jag måste ha den! Leopardmönstrad med en rosa rosett, vet inte riktigt hur det låter, men hela formen och allt bara klickade.

Efter middagen fick jag ett kuvert av föräldrarna. Det var ett kort där de förklarade hur stolta de är över mig och mina betyg, samt ett par tusen, gulliga de är!! Uppmuntran kan man aldrig få för mycket av. Skulle ha träffat Alex ikväll  igen men mina krafter är frånvarande, fortfarande på semester tror jag. De flydde landet såfort den sista lektionen var avklarad. Hoppas innerligt att de kommer tillbaka snart så jag också kan få leka med de andra barnen:)

Så, imorgon har jag tandläkartid och kan åter igen inte äta några sötsaker idag, men det gör jag i alla fall. Omöjligt krav där. Därefter ska jag möta kära Louise vid tretiden, vi ska promenera, fika and do some shopping! Någon som vet vad det ska bli för väder?



Fest hos Knut, på bilden syns lite av Ebba, Erika, Malin, Britz och jag =)


Kommentarer
Postat av: louise

yes imorgon sweetie,Växlande molnighet, 19 grader, halvblåsigt!

2007-06-19 @ 00:27:24
Postat av: mandy

haha naaw sweetest ever!

2007-06-19 @ 00:44:31
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: THOWE

gillar att du har mer seriösa inlägg, blandat med din fritid, fortsätt :)

2007-06-19 @ 13:56:13
URL: http://thowes.blogg.se
Postat av: Anonym

är knut ganska lång och har brunt rätt långt hår?

2007-06-19 @ 19:58:58
Postat av: Anonym

är knut ganska lång och har brunt rätt långt hår?

2007-06-19 @ 19:59:12
Postat av: Anonym

anonym: ja

2007-06-25 @ 15:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0