Grattis Linus!

Hejsan,

besöket hos tandläkaren gick bra,
inte det minsta nära till hål någonstans! Därefter åkte jag och lunchade med pappa vid Vanadis, blev en god lasagne. Ebbas pappa som rekommenderat. Därefter åkte jag och träffade Louise. Vi tog en tur i affärer sen ville hon äta sushi så jag satt där och höll henne sällskap, mätt som jag var! Attans ungar som satt och spelade upp sina ringsignaler varav deras favoritsignal verkade vara alarmsignalen som tvingat mig gå upp till skolan i ett års tid. Tack i alla fall för en jättemysig dag gumman.<3

Sedan tänkte jag gå en tur själv, då stöter jag på Charlotte, Kalle och lite annat folk. Vi går tillsammans mot T-centralen. Efter lite beslutsfattande och andra oklarheter stannar jag en bra stund och bara går.. haha fötterna värker nu! Idag fyller Linus år, Grattis grattis grattis vår allas lilla prins! Ska höra med gubbarna om och när det ska firas. Annars får vi se vad som händer ikväll, folk jobbar och folk ska eller är utomlands så mycket festande blir det inte. Men det finns mycket annat roligt att göra. =) Ikväll blir det nog fika med hp - tjejerna! Kul med alla som skriver och frågar om mode och framför allt vilket smink jag använder, jag svarar gärna. Den fantastiska bhn sitter i alla fall på mig nu, den köptes imorse!


Bild tagen av Patrik Edenhall, nej jag var inte beredd ;/

Pussis!


Kommentarer
Postat av: yes

Vad använder du för smink? :) Och färgar du håret? Superfint iaf

2007-06-19 @ 22:07:39
Postat av: Veronica

du har så fin hy!
vad andvänder du för kosmetika?

2007-06-22 @ 01:30:17
URL: http://vl.blogg.se
Postat av: Veronica

du har väldigt fin hy, vad andvänder du för smink? :)

2007-06-22 @ 01:31:12
URL: http://vl.blogg.se
Postat av: haallåå

uppdatera oftare, snälla!! :) nu är det ju sommarlov, lite bloggande mååste du ha tid med nu när du inte pluggar så mycket! pussar

2007-06-22 @ 19:31:10
Postat av: Mandy

Vad gulliga ni är, såhär på sommaren är jag faktiskt mestadels helt osminkad. Använder jag smink så har jag mascara och lite solpuder för att göra huden skimrande. Foundation använder jag inte alls nu.
Håret har jag inte rört sedan Loreal färgade det till en blandning av kopparrött och en ful blond färg. Bestämde tid hos frisören dagen efter för att slinga håret ljust blont igen, menefter goda råd om att det sliter för mycket på mitt hår som inte alls är färgat någon gång innan så var jag istället ute i solen och väntade på att det skulle gå bort av sig själv. Vilket det gjorde, på bara någon vecka! Så nu är det bara rent solblekt hår jag har. :)
Jag ska försöka uppdatera oftare, dock sitter jag inte så mycket vid datorn såhär på sommaren. Men jag ska försöka skriva fler och kortare inlägg, absolut!

2007-06-24 @ 14:27:22
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0