Ett vg och resten mvg

Hej!

Ställde klockan på tolv,
kvart över ett var det dags för mig att åka till tandläkaren. Skönt nog börjar tandläkarskräcken försvinna mer och mer med tiden, inte alls farligt längre. Men då jag anlände dit så sa en något stressad dam i luckan att jag inte ska vara där förrän imorgon, suck! Nåja inte mer än att åka hem igen. Och vad väntade där om inte... brevet med mina betyg som jag väntat på från Viktor Rydberg. Brevet där allt är så hemskt svart på vitt, en till tre bokstäver som förklarar hur bra man gjort ifrån sig i ett ämne. Jag fick ett vg och resten mvg. Nej jag kan inte säga att jag jublade när jag såg betygen, ni behöver inte ens kommentera er irritation över detta. De som står mig nära förstår precis vad jag menar, det räcker. Det här ska i alla fall bli mitt enda vg i den här skolan, förhoppningsvis i alla fall. Skönt är det i alla fall att betyget beror på en stor lärarmiss som gjort exakt samma sak mot ungefär 20 elever till, fast om inte ännu värre. Nästa år är hon borta, då blir det bättre. Ska få en present från mina föräldrar för ett bra läsår, hoppas att det är vad jag har önskat mig.

Pratade precis med Ebba. Hon är påväg hit. Vi fick väldigt svårt att bestämma vad vi ska göra. Hon ska i alla fall äta middag här senare, vi ska gå igenom allt viktigt inför Italienresan. Tror att vi ska ta en promenad längs vattnet in till stan och sola, sedan får vi se vad som händer.

Nu ska jag vara stolt över mina betyg och ett bra skolår. För vad tjänar det till att få så bra betyg och kämpa i skolan om man ändå inte kan vara stolt över sig själv och andas ut när man har rätt att göra det. Vänner har fått mig att tänka om.

jag har fått kommentarer om att inläggen är så seriösa nu för tiden, allt som började som en oseriös grej. Vet inte vad ni tycker om det, säkert splittrade åsikter. Här kommer i alla fall en lite oseriösare bild på mig till detta seriösa inlägg.



Lilla mandy då ;)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Grattis till betygen :) Jag ligger på 4 vg och 17 mvg, så vet precis hur irriterad man kan vara :P
Men, läsåret är över & sommaren är här - bara att njuta!

2007-06-18 @ 19:57:43
URL: http://superlativa.blogg.se
Postat av: mandy

Tack! =) Skönt att du förstår vad jag menar! Yees nu ska det njutas av ett långt lov :D

2007-06-19 @ 00:45:48
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: m

tjo,jag har bara en fråga till dig. jag tycker att jag anstränger mig ganska mkt i skolan men jag har liksom inte tid eller lust att plugga mer. Har sådär betyg. Vad gör du för att få så bra resultat?

2007-06-19 @ 13:47:24
Postat av: Anonym

vilket läppglans använder du på bilden? :)

2007-07-13 @ 17:29:39
Postat av: Anonym

sjukt sexiga läppar! mycket läppglans ska det va! och puta haha :D

2008-01-17 @ 09:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0