6 juni

Godmorgon,

Vilket väder! Tänk vad mycket lite sol kan göra när det gäller ens humör, skönt att det inte alltid behöver vara helt revolutionerande saker som får en på bättre humör. Jag har legat ute och solat samtidigt som jag har pluggat nu i flera dagar i sträck så jag har enligt min omgivning fått en bränna som ser ut att komma från Medelhavsområdet, och det utan solarium! Bara tacka och ta emot. :)

Varför jag inte har bloggat på ett tag beror på att jag ska sluta, jag vet inte när än, hade först tänkt göra det igår men jag väntar ett tag till. Jag ser inte längre vad jag får ut av att blogga, det ger mig liksom ingenting och därför kan jag ägna min tid åt något som jag får ut någonting av. Dessutom ska man ge plats åt de tjejer och killar som brinner för bloggandet, som vill ha så många läsare som möjligt.

Gårdagen var jättehärlig! På dagen var jag med mamma och skulle titta på kläder till min kusins student som vi ska till på fredag. Vi köpte en vit drömklänning med öppen korsad rygg, jag smälte.. nu när man är brun i en vit klänning och att den är med öppen rygg - finns inte så mycket annat att göra. Därefter lade jag mig på bryggan och fick ytterligare färg, pluggandet fick också följa med. Sedan pratade jag med David W som tyckte att jag skulle till Djurgårn där han och grabbarna låg. När jag väl höll på att göra mig iordning så tog jag mitt förnuft till fånga och insåg att jag var tvungen att plugga om jag skulle hinna se Sverige - Island sen. Till David skulle jag dessutom åka senare..

Matchen såg jag med mina brorsor hos deras kompisar, roligast så! Alltid sådan inlevelse och stämning. Visserligen var det inte mycket till motstånd men alltid lika roligt att se Sverige spela bra och göra mycket mål. Enligt oss var Marcus Allbäck och Fredrik Ljungberg matchens spelare. Zlatan ska jag inte ens nämna, där har vi en spelare som är otroligt överskattad. Och att fråga vad Zlatan betytt för laget efter en match där han var med i en kvart? Vad håller media på med, i sådana lägen ska de ju ta någon spelare som bidragit till att matchen fick det resultat som den fått. Grabbarna försökte lära mig att dricka öl, men jag är inte alls duktig på den fronten :( Är nog alldeles för feminin eller något..

Efter matchen kom ångesten om dagens stora litteraturhistoriaprov. Då kunde jag ju inte åka till David, jag skulle vara tvungen att plugga en stor del av natten - vilket jag gjorde. Nu känns det helt okej, det går nog ganska bra. Skönast blir det efteråt då jag inte har mycket läxor kvar.. efter skolan ska jag bara vara ute och träffa en massa folk, äntligen! Imorgon bitti klockan sex ska vår familj åka till Göteborg där vi ska fira min kusins student som jag dessutom ska flytta till Italien med om två år. Det blir jätteroligt, ska tydigen vara hur mycket människor där som helst. Bilder kommer efter helgen! :)

Nu ska jag iväg och skriva prov i två timmar, hoppas att det går bra!
På återseende






6 juni blev en fin dag med sol, blå himmel och fotboll!


 

Två viktiga spelare för Sveriges landslag. Marcus Allbäck och Fredrik Ljungberg.

Kommentarer
Postat av: neej

sluta inte blogga, det är kul att läsa!!!

2007-06-07 @ 19:48:26
Postat av: Anonym

åh, nej, snälla, sluta inte! du äger ju *tihi*

2007-06-07 @ 19:51:40
Postat av: Anonym

NEEJ, du får INTE sluta skriva blogg!då förstör du för oss trogna läsare som bara älskar allt som har med ditt glamourösa liv att göra!SNÄLLA, sluta inte.kan väl vara skönt att få skriva av sig sammtidigt som du ger inspiration till oss övriga<3

2007-06-07 @ 23:54:06
Postat av: Anonym

du skriver jättebra och det skulle vara jättetrist om du slutade... :( kram

2007-06-08 @ 08:34:15
Postat av: Mina

nej, håller med! sluta inte blogga!!! :)

2007-06-08 @ 18:26:35
Postat av: !!!

blogga meeer och oftare, sluta inte!!

2007-06-09 @ 12:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0