Sammanfattning :)

Heej alla läsare :)


Först och främst så vill jag bara tacka
för alla enormt söta kommentarer som jag får både här och på playahead och msn, jag blir verkligen jätteglad!
Jag hade ingen aning om hur många det faktiskt är som läser min bogg förrän jag såg det på statistiken och när jag har fått ett flertal inlägg på playahead från trogna läsare som vill att jag ska blogga oftare, alltid lika roligt, fortsätt så:D

När det gäller mitt så kallade civilstånd så är jag singel, jag har ingen större lust att gå in så mycket på det mer än att jag bryr mig fortfarande om Jonathan enormt mycket och vad han säger så bryr han sig mycket om mig också. Men vi båda går i väldigt krävande skolor och vi vill för tillfället satsa på andra saker i livet. Man vet aldrig vad som händer i framtiden med varken det ena eller det andra, just nu vill jag i alla fall bara vara singel och ge alla underbara människor omkring mig tid och få en så smärtfri skolstart som möjligt, mihi ;)

Julaftonen spenderades som vanligt i Småland med hela släkten på min mammas sida, det är en tradition vi har, väldigt mysigt! Tack för alla gulliga julhälsningar, tänkte på er hela tiden :)
Presenterna bestod mestadels av kläder som var det jag hade önskat mig. Så man kan väl säga att jag nästan har en helt ny garderob nu inför skolstarten, alltid trevligt. En speciell present var en kuvertväska av min ena storebror som han har köpt i Milano som var specialdesignad för mig. Får alltid underbara presenter av honom så den tillhörde helt klart en av de bästa presenterna, om man nu får säga så:$
Mamma älskar att köpa fina och faktiskt väldigt porriga underkläder till mig så det blev lite sånt också, man vet ju aldrig när man behöver användning av såna :)

Annars under lovet har jag varit mycket med mina sötnosar till kompisar. Vi har gjort allt från att ha mysiga fikastunder till galna partynätter. Ganska mycket tid har spenderats hos Jonas som bor vid Karlavägen där vi har haft lite chillkrök och fester, jättetrevligt:) Tror inte jag har träffat en trevligare kille någon gång i hela mitt liv.

Nyårsaftonen var också rolig, vid tiotiden mötte jag Anna, Charlotte, Ian och ett tjejgäng efter att ha ätit en mysig middag med familj och vänner. Vi åkte till Karlavägen där Jonas och hans kompisar hade en lokal som vi kunde vara i. Dessvärre hände lite saker som fick ca 6 tjejer och en kille att vara inlåsta under marken i något läskigt rum eller vad man ska kalla det. Jag som har cellskräck var inte helt lugn, men som tur var kunde Charlotte liva upp stämningen en aning när hon och hennes kropp inte riktigt ville samma sak, gullungen. Det var i alla fall jättemysigt att träffa alla där, sedan tog vi en taxi till slussen för att med flera tusen andra människor fira tolvslaget vid vattnet. Jag trivdes dessvärre inte speciellt mycket där.. jag vet inte hur många killar som först var vänliga och ville hälsa gott nytt år som sedan tog på en både här och där, usch vad sur jag blev! Inte blev det bättre av att jag träffades av en raket på benet, aj vad ont det gjorde! Sedan åkte vi vidare till Gullmarsplan, blev fast där pga lite onödiga incidenter för att sedan åka vidare till östermalmstorg och en annan fest på Karlavägen. Det hela slutade i alla fall med att Ian och Charlotte gjorde mig sällskap för att åka hem, sjuk kväll!
Just det, kläderna på nyårsafton var en kort svart tubklänning med ett rött sidenband i midjan, svarta skor med röda rosetter på av samma material som bandet i midjan, ganska sött :)

Dagarna efter nyårsafton har jag festat några kvällar och haft myskvällar med kompisar andra kvällar. Det är så underbart nu när jag har fått tillbaka kontakten med alla kompisar igen och träffat så himla mycket nytt folk, det kommer säkerligen bli många galna partynätter i framtiden :)
I förrgår hade jag äntligen bestämt mig för att bara vara hemma och ta det lugnt, jag hade laddat upp med massor av godis och Victoria´s secret show som jag har sett säkert sju gånger nu. I just love it!

Men så fel jag hade, när jag står i duschen ringer det på dörren, vem kommer in om inte min alldeles egna Milf Anna :D som säger att det är fest på Kungsholmen och att vi absolut måste vara där. Jahapp då var det dags att ladda om för en utekväll. Fick väl göra min egen VS show för Anna där ungefär hela garderobens kläder fick komma fram minst en gång.
Kvällen blev roligare och roligare, när jag gick därifrån var jag ett barn rikare. Haha min sötnos Robban var min bebis som jag fick ta hand om:) Killarna som hade festen var jättetrevliga och det kom fler folk hela tiden så det var trevligt. Pratade även ganska länge med Patrik som alltid är lika trevlig, haha han berättade om sin vilda nyårsnatt. Dock var festen inte lika rolig som att se på VS showen som jag faktiskt hade planerat den kvällen så jag och Anna bestämde oss för att vid ett tiden åka hem och se på den, bra val! :)

Nu har precis en kompis åkt hemifrån mig, haha det är precis som ett hotell här känns det som. Det sover folk här hela tiden, ganska mysigt ändå:) Vi får väl se vem som blir den lyckliga att få sova här inatt ;) Imorgon kommer i alla fall Karolina hit, min brorsas jag-vet-inte-vad :P Men det blir väl trevligt :) Nu ska jag göra mig iordning för jag ska in till stan och fika med Robban och sen kanske jag åker hem till Jonas:)

Btw, min mamma skrämde mig något fruktansvärt när Anna var hemma hos oss på middag häromdagen. Jag har gått och tänkt nu i några dagar och undrat om mitt brev från Lasse Kühlers dansskola inte borde komma snart, jag har ju hela tiden haft i bakhuvudet att de får kicka sämre elever när de vill när man går i en grupp som man blivit uttagen till. "Hmm det har ju gått riktigt bra för mig men brevet har ändå inte kommit..."  är väl ett exempel på hur min tankegång har sett ut de senaste dagarna. Så ser vi alla runt bordet hur min mamma ser på mig med en ledsen blick och jag känner hur pulsen ökar. Men... så säger hon bara "Det är väl självklart att du har fått brevet, snart börjar alla dansträningar för din del igen:)" Åh vilken lättnad! Och vilken rolig termin det här kommer bli med en massa dansträningar inför vår stora föreställning i vår, då får alla vänner komma och kolla:)

Det blev ett långt inlägg den här gången, har inte riktigt haft tid att blogga tidigare så nu fick allt komma med i ett och samma inlägg. Det ska bli ändring på det, jag lovar! :)


// Love Mandy <3


Kommentarer
Postat av: Robban :D

Lilla amanda :)
ska bli mys å fika idag , snart :D fint skrivet ! :D

2007-01-04 @ 17:06:07
Postat av: Thowe

Är det öppet för alla att komma å titta? :) Tror någon jag känner lite halvt går där..

2007-01-04 @ 17:07:46
URL: http://toe.blogg.se
Postat av: trace

snälla kan du inte blogga oftare, de blir så jobbigt att läsa är du skriver så ycke i varje inlägg. de är bättre om duskriver lite men ofta förstår du? :)
älskar dig blogg annars!

2007-01-04 @ 17:18:25
Postat av: Anonym

är du aldrig med blondinbella längre?

2007-01-04 @ 18:07:49
Postat av: eviss

vilken tur att du inte blev kickad!: )

http://missevelina.blogg.se

2007-01-04 @ 21:09:19
Postat av: Mandy

Nu var det ett tag sen som jag var med Bella, fast vi har ständig kontakt på telefon osv. Hon är ju trots allt min själsfrände:) Men vi har bestämt att vi verkligen måste ses snart!

Jag ska verkligen blogga oftare nu, det lovar jag. Kortare inlägg - varje till varannan dag! :)

Jaa, alla kan komma och titta vad jag vet, har hört att showerna ska vara sjukt bra.


Robban sötnos:)

2007-01-05 @ 15:34:59
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0