Plugg, plugg, plugg och en promenad!

Hej alla läsare!


Känner ni igen känslan man får
i huvudet och i hela kroppen då man har suttit en hel dag och pluggat konstant varje vaken timme? Den känslan hade jag för inte allt för länge sedan!
Dum som jag var i slutet av förra terminen så valde jag att skjuta upp svenskaläxorna som vi hade regelbundet två gånger i veckan den senaste månaden. Okej, jag kommer ihåg hur jag tänkte.. jag valde att prioritera de stora slutproven framför vanliga läxor och jag skulle nog ha gjort detsamma om jag hamnade i samma situation igen. Jag bestämde mig för att ta tag i läxorna på lovet istället, hrmf, då brukar det ofta bli lovets sista dag, och självklart blev det så den här gången också! ;D Men nu är jag äntligen klar och känslan såhär efteråt är ganska skön måste jag säga. Jag har liksom gjort mig förtjänt av att bara göra saker ikväll som jag själv vill, det är härligt :)


Nu har jag precis kommit hem från en mysig promenad med Filippa och hennes osannolikt söta hund Totte :) Vi pratade som vanligt på om allt mellan himmel och jord och jag fick en hel del goda råd gällande allt möjligt, as usual! :D Vi gick längs vattnet och det var väl kanske inte riktigt så mysigt som det låter, det är alldeles mörkt ute och blåser som bara den ! Men uppfriskande var det verkligen, speciellt efter en dag med huvudet i skolböckerna.


Som skrivet tidigare så ska den här kvällen bara bestå av sådant som jag vill göra. Då blir det mycket godsaker, mysiga telefonsamtal, se en typisk tjejfilm som de flesta tröttnat på men jag själv aldrig kommer kunna få nog av, lägga ansiktsmasker, fixa naglarna samt planera lite inför veckan och helgen. Jag undrar hur jag ska hinna med allt, jaja det återstår väl att se ;)


Imorgon är det i alla fall dags för årets första skoldag. Det känns ganska naturligt eftersom i stort sett alla mina kompisar redan börjat skolan. Det ska bli ganska skönt med att alla rutiner sätter igång och slippa sova bort dagarna för att sedan få världens ångest för det... jaa jag vet att jag kommer få ångra det här om inte alltför många skoldagar, men just nu kan man ju i alla fall få försöka att tänka positivt:)


Ta hand om er! //Mandy <3

Kommentarer
Postat av: maluw

jag vill veta mer om själva dig, vem du är vad du gillar m.m :) under bar blogg när du väl lägger ner tid!

2007-01-09 @ 23:20:48
Postat av: Trace

älskar din blogg tjejen :D
lycka till med advokat pluggandet :)

2007-01-11 @ 16:02:38
Postat av: Anonym

håller med trace!
rider du föresten i huvudsta?

2007-01-11 @ 18:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0