Ny mobil:)

Hejsan!

Sitter här som ett litet barn och leker med min nya mobil,
haha ganska komiskt hur mycket barn man faktiskt fortfarande har i sig. Fråga mig inte vad det är för mobil, jag är nämligen inte så bra på sådant. När jag köper en ny mobil handlar det väl mest om att ta den som är snyggast och har flest funktioner.. sen vad det är för modell har jag ingen större koll på ;)


Igår tog jag en lång fika med Robban på Kofi, det var jättetrevligt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, det är så skönt att bara dela med sig av sina tankar ibland. Tack för att du lyssnade sötnos<3
Sedan kom Jonas och Fredrika förbi en snabbis, mysigt :) Därefter gick vi och mötte Elinore som hade varit på bio. Vi tog en liten promenad, eller vänta, speciellt liten var den ju faktiskt inte.. det slutade faktiskt med att vi stod och kurade ihop oss inne i en telefonkiosk för att ingen av oss hade en mobil att ringa ifrån. Vi var alla nämligen festsugna men hur kan man få tag på en fest utan mobil? Det hela slutade i alla fall med att vi stötte på Sanni och Elinore <3 vid Stureplan så jag kunde låna deras mobil. Men pga lite tråkiga saker så åkte jag och Elinore hem till mig och kvällen spenderades genom att prata i telefon med en underbar kille som alltid funnits där för mig (jag kan dessvärre inte nämna hans namn) och andra kompisar, samt vräka i sig godis... suck.


Helt psykiskt utmattad blev jag väckt halv fyra "imorse" av min söta mamma som hade varit inne i mitt rum och tittat på mig hela morgonen. Därefter kommer min snälla och generösa pappa in i mitt rum och ger mig en ny mobiltelefon för att jag ska må bättre, och gud vilken skillnad det blev! :) haha!
Efter att ha haft långa samtal med mina närmaste så mår jag som en helt annan människa, det känns underbart! Tack åter igen för allt ni gör för mig, jag ser fram emot dagen ni ska få tillbaka allt av mig<3


Nu är en tjej som heter Karolina påväg hit i alla fall, jag nämnde henne igår.. min brorsas någonting, är hon i alla fall :P Det ska bli jätteroligt att träffa henne, det var ett tag sen nu. Kvällen vet jag inte än hur den kommer att bli. Det jag vet är i alla fall att det ska vara en "Amanda-dag" idag, jag ska bara göra saker för mig själv; lägga ansiktsmasker, fixa naglarna, äta choklad, fixa mitt hår samt kanske åka och sola med Robban snart:)


Efter regn kommer solsken samt Tiden läker alla sår är ordspråk som helt stämmer in på mig för tillfället. Det är något som jag tycker att alla bör tänka på när det är jobbigt, då kan det ju bara bli bättre, är det inte underbart!?

Dessutom..... När en dörr stängs..så öppnas alltid en annan ;)  hur underbart är då inte det? I just love it! :)


Love Mandy <3

Kommentarer
Postat av: Zandra

Du är så oerhört söt! Om jag vore kille (/man) så skulle du - i mina ögon - vara en prinsessa!
Puss :)

2007-01-07 @ 17:35:08
Postat av: Nataliee

gud va gullig att du fick en ny mobil :) sjukt kul!
men du jag har hört att du rider och är duktigt på de, skulle inte du kunna lägga upp en bild på dig och din häst, skulle vara sjukt kul att se :)
Har själv en häst så rider jag med ;d
och du blogga oftare snäla, fär när du väl bloggar så gör du det bra ifrån dig!
go amanda!

2007-01-07 @ 20:48:10
Postat av: Hhihi

Fan va söt du e, känner exakt likadant!
Kan det vara en 3310a du fått? Hört att de är rätt nya/moderna

2007-01-08 @ 10:26:52
Postat av: wläääsh

tiden läker alla sår men ärren finns alltid kvar (;

2007-01-08 @ 18:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0