Mysig måndag!

Heej :)

Idag har varit en bra dag,
träningsvärken som jag har haft under hela helgen var som bortblåst och nervositeten inför svenskaprovet var så otroligt skönt att bli av med då jag haft provet och insett att det gick mycket bra och faktiskt över förväntan! Att ha prov på måndagar är förövrigt hemskt!


På tyskan hade vi halvkurssamtal, tyska som är det ämne som jag känner mig absolut starkast i ser jag alltid fram emot. Men så är det nog alltid med det som man är duktig på antar jag. Men jag låg på en nivå som var långt över den nivån man ska ligga på i min årskurs så det var roligt att höra :)


Jag slutar redan 14.20 på måndagar så efter skolan visste jag inte riktigt vad jag skulle göra eftersom jag inte skulle träffa Bella förrän vid fyratiden. Men så slutade det med att jag satt och pratade i telefon med Patie i en timme, vad tiden gick fort! Vi hade väl mycket att prata om ;) Sedan åkte jag till Rådmansgatan för att följa med Bellsigumman till Friskis och Svettis för att köpa terminskort, därefter tog vi en promenad hem till henne. Hemma hos henne drack vi te och tog igen allt prat vi missat då vi inte hunnit träffas på ett tag. Jag måste bara tillägga att råden som Bella ger om saker och ting här i livet, haha, det finns verkligen ingenting som slår dem! Haha! Jag ska göra dig stolt Bellsi :) Vi kom i alla fall som vanligt fram till att vi är så lika varandra och att vi måste ses oftare, så nu ska det bli ändring på det! :) <3


Imorgon så har jag en kort dag i skolan. Troligtvis ska jag träffa Robban på eftermiddagen och följa med honom på en shoppingrunda:) Dessutom så måste jag söka upp närmaste solarium och sola, det är rena terapin att ligga där i solariumet och komma fram till en massa smarta saker, det kan jag starkt rekommendera ;)


Nu är det middagsdags, inlägget idag skrevs otroligt snabbt och var inte alltför genomtänkt, men sånt behövs väl ibland också ;)?


So long! /Mandy

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej!
Hade också tänkt börja sola solarium så hade tänkt fråga dig om du har något tips på ett bra solarium i sthlm? :)

2007-01-15 @ 20:45:00
Postat av: e.

palla sola solarium?

2007-01-16 @ 15:16:40
Postat av: Hamp

Fett bra diskussion i den här bloggen.
MVG - läser om och om igen!

2007-01-17 @ 09:27:26
Postat av: Anna

Are you and jonathan still together?

2007-01-24 @ 15:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0