Man kan inte lösa ett problem genom att inte göra något.

Heej :)

Då har man precis kommit hem från ridningen, idag gick det helt okej. I början av lektionen så kändes det bara värdelöst, jag sov inget vidare inatt pga. att jag har fått blåskatarr; jag går alltid för tunt klädd, så idag är jag väldigt trött. Andra halvan av lektionen gick riktigt bra så det var roligt :) Det jag skulle komma till var att min ridlärare berättade om sitt motto för oss idag som verkligen har satt sig på hjärnan: Man kan inte lösa ett problem genom att inte göra något. Då tänker säkert flera av er, "har hon inte kommit på det förrän nu?"  Grejen är den att jag inte syftar på något speciellt problem i mitt liv, utan den här meningen passar in på vilket problem man än får. Det är så lätt att bara gå ner sig och hoppas på att det en dag kommer att bli bättre, och självklart, det kommer alltid en dag då man får medgångar. Men, varför ska man vänta på att den dagen ska komma när man lika gärna kan påverka det själv?


Gårdagen var bra, jag hann äntligen med att sola, vilket inte direkt var där jag hade planerat att sola. Det fick nämligen bli solariumet som fanns i vårt omklädningsrum på Frescati, där min skola har idrott , som blev mitt i 25 minuter. Nåja, brun blev jag i alla fall:)
Efter skolan gick jag till Odenplan för att möta Robban, vi åkte hem till mig där jag duschade och bytte om. Sedan åt vi bullar och åkte till slut in till stan där vi först gick runt på NK. Jag såg ett jättefint guldlinne med öppen rygg, det finns inget snyggare än öppen rygg på linnen och toppar, det slår verkligen allt, men då måste man vara brun! Där mötte vi även Anna och hennes vän Cristoffer. Men de skulle vidare någon annanstans så jag och robban fortsatte vår tur genom stan :) Vid Sturegallerian mötte vi Linus och Frank, så vi följde med dem till Kofi där de skulle möta några, dit kom även Anna sen. Senare mötte vi även Charlotte och Dello, sötnosar. Jag stannade i stan alldeles för länge känner jag nu efteråt då jag har så ont i magen så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Någon som har haft blåskatarr som vet vad man kan göra för att lindra den?


Me
En dag då jag var sjuk satt jag och klistrade ihop lite bilder på mig, gamla och nya, så ja, fjortisbilder
finns det också; som ni kan se:) Men det är ganska roligt att se hur annorlunda jag ser ut på vissa bilder, men jag var ju faktiskt bara 14 på vissa:)


Bästa!
Samma dag klistrade jag ihop bilder på mina närmaste kompisar som alltid finns där för mig i vått
och torrt. Anna Liszke, Charlotte Nordlinder, Filippa Arnoldsson, Susanna Benckert, Jing Xu,
Isabella Löwengrip samt Elinore Stålberg:
det ni alla gör för mig är guld värt, jag älskar er!<3


Jag känner även att jag måste tillägga Paulina, alla mysiga kvällspromenader med dig där du alltid lyssnar till 100% har betytt massor. <3

Ta hand om er och kom ihåg att: Man kan inte lösa ett problem genom att inte göra något, det är bara Du som kan påverka.

Love// Mandy

Kommentarer
Postat av: alex

Drick massor med vatten eller ännu hellre tranbärsjuice!

2007-01-21 @ 09:27:33
URL: http://tropicalbreeze.blogg.se
Postat av: Paulina

Tack honey :) Promenaderna betyder precis lika mycket för mig och du kan verkligen relatera till mina problem (a) Lovieees

2007-01-21 @ 16:25:18
URL: http://pallelina.blogg.se
Postat av: Anonym

"Man kan inte lösa ett problem genom att inte göra något" , så enkelt så att man inte tänker på det egentligen. Tack för den iaf, du fick mig att tänka efter ordentligt. Bra blogg också, keep up the good work!

2007-01-24 @ 10:41:44
Postat av: Liselottan

Käraste Mandy.
Det känns som att jag känner dig genom att bara ha läst din blogg, du verkar sannerligen trevlig. Det är en grej jag har tänkt på; du har lite för liten text och jag som älskar din blogg kan inte läsa den nästan för att jag är blind. Snälla gulliga mandylandy ändra så att jag får fortsätta vara en del av ditt liv.
Kära och soliga hälsningar Liselottan

2007-01-24 @ 11:53:02
Postat av: Anonym

en del? jag skulle säga alla.

2007-02-03 @ 15:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0