Stuvsta blev Tyresö på ett ögonblick..

Varför kan kvällarna nuförtiden aldrig bli åtminstone lite normala? Igår åkte jag hem till Hedda på Kungsholmen vid halv tolv. Vi började kröka och åkte därefter och mötte Ebba och Erika vid Stockholm södra. Då jag pratat med Marcus som hade välkomsfest och fått bekräftat att vi kunde komma var det bara en hake. Johanna som vi skulle dit med hade hört att det var i Stuvsta festen ägde rum. Väl påväg till Stuvsta ringer jag Marcus och checkar läget, det lilla problemet var bara att festen ägde rum på Tyresö. Situationen var skrattretande. Men vi var inte bittra inte, då ett par av oss varit på firmafest och kanske fått lite för mycket av det goda kunde stämningen inte vara annat än på topp!...

Efter att ha spenderat tid på diverse platser så hamnade vi på donken med en massa fyllekäk. Dit kom senare Erikas Erik och så skulle David Lundström kommit men dessvärre hann nattbussen komma innan..
Vid fyra var jag och Ebba, precis som vanligt, hemma hos henne. Liggandes i sängen tittandes på Sex and the city. Är inte livet allt underbart ibland?

Kommentarer
Postat av: Anonym

såg dig på donken mitt emot centralen inatt!

2007-12-16 @ 17:08:39
Postat av: du vet vem

jag hade ju vääärsta festen du kunde komma till, men du langa dissen mandy!

2007-12-16 @ 17:10:32
Postat av: Ebba

Hahah ja den där kvällen gjorde jobbet till en ren pina på söndagen!
... Men det var de fan värt! ;D

2007-12-17 @ 23:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0