Julshopping med mamma!

JULLOV! <3

Det kan inte bli bättre, lyckan sprider sig i kroppen.
Jag klarade det! Jag har klarat ytterligare en tuff termin på VRG och jag är jättestolt över mig själv. Att ha gjort sitt bästa och sen kunna göra sig välförtjänt av ett lov är en känsla som är helt underbar! :)

Idag hade vi julavslutning i Gustav Vasa kyrka klockan fyra. Som vanligt var den välförberedd och mysig, inte alls som då man gick i grundskolan. Även fast jag till viss del blev missnöjd med "årets tomte", vilket innebär att vi elever röstat fram den lärare vi tycker bäst om. I år fanns det tre priser. Ett gick till den lärare som fått flest röster. Och två gick till de som fått bäst motivering. Ernest Bolster fick lätt den bästa motiveringen i form av en skotsk lång dikt som bringade många skratt. En himla otur dock att han inte var där och fick höra den klockrena motiveringen som dessutom lästes upp av Douglas på utmärkt skotska! ;)

Därefter önskade jag alla vänner God Jul och sen gick jag och mamma på julshopping. Jag fick med mig två par underkläder samt en kofta med mig hem. Lägger upp bilder senare! =) Har förövrigt köpt världens finaste julklapp till mamma i Milano, hoppas att hon blir glad!

Nu provar jag mina nya skolkläder jag fick hem häromdagen. Tänkte ta lite bilder så får ni se ;)

På återseende!



<3till världens bästa läsare<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

du lovade ju att ta kort på allt du köpte i milano oxå, men de gjorde du inte:( du tar aldrig kort på de du får eller köper:(

2007-12-22 @ 20:18:46
Postat av: Anonym

håller med...så jävla trist :( speciellt när det är saker du lover o så....

2007-12-26 @ 18:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0