Flyttade deadlines

Hej alla läsare!

Kom precis hem från skolan,
har egentligen en lektion i geografi kvar men i och med att dagarna som är kvar att göra klart min samhällsvetenskapliga artikel bara blir allt färre så bestämde jag mig för att prioritera den. Till min stora glädje fick jag veta att deadlinen är 23:59 på torsdagen och inte 12.00, alltså har jag hela torsdagkväll på mig också, med undantag då jag är och dansar eller hos frisören. Dessutom är deadlinen för rättskunskapen flyttad as well vilket den är med all rätt. Vi har fått alldeles för lite tid på oss. Den stressade känslan jag hade tidigare idag har lugnat sig lite.

Vad jag har att göra nu innan det är dags för dans ikväll är att jag skall ringa den italienska ambassaden för info om det italienska politiska systemet. Att de tar sig tid att hjälpa mig är sisådär en chans på 1/100, men jag får hålla tummarna helt enkelt. Förutom dem har jag även ringt den Italienska handelskammaren, Italienska statens turistbyrå, Italienska kulturinstitutet och så ska jag även ringa den svenska ambassaden i Rom. Har ni någon koll på vilka de italienska grundlagarna är eller var jag kan få tag i dem?

115055-109

Vi hörs senare <3 Uppmuntra mig lite nu i den här tristessen. Visst behöver vi alla uppmuntrande ord såhär i slutspurten?


Kommentarer
Postat av: Anonym

så sweet

2007-12-04 @ 14:06:19
Postat av: Anonym

snygg joackim är!

2007-12-04 @ 14:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0