Utflykt!

Hej!

Har miljoner tankar och ren fakta
att dela av mig från dagens föreläsningar angående droger och brottslighet. Däremot tror jag att jag sparar det till nästa inlägg, om det är något som ni är intresserade av att läsa om?

Ibland är världen allt liten. Laddade tidigare idag upp en bild på mina bröder på facebook. För ett tag sedan skrev Adam Swartz och frågade om jag känner killarna bra som jag laddat upp bild på, i och med att han tittat på fotboll med dem vid flertalet tillfällen. I alla fall visade det sig att Adams syssling Krille är mina bröders kompis. Dessutom brukar de alla fyra titta på fotboll tillsammans hemma hos Krille, ibland är världen allt liten.

Idag har jag ridit, det gick suuuveränt! Jag är överlycklig för nu går ridningen så himla bra, kroppen tränas dessutom riktigt bra. Bästa träningen för lår och rumpa har jag hört att ridning ska ge, toppen! Idag har det varit en bra dag! =)

Even better.. imorgon är jag ledig!! Det innebär att jag ikväll först kan titta på Top Model i lugn och ro, därefter ska vi hyra film och köpa lite godis. Imorgon ska jag försöka hinna träffa alla vänner jag inte träffat på ett tag :D Det är inte klokt vad man uppskattar saker mer nu när man inte har lov.

Bella skulle föja med mig och titta på höstjacka, mitt mest akuta shoppingärende för tillfället. Annars ska jag bara ta det lugnt med nära och kära och njuta av att ha tid att få träffa dem. =)

I helgen ska det partas! Sedan ska duktiga jag styra utflykt, haha. Jag, Alex, DK, samt Charlotte ska på utflykt. Vart vet vi inte men dra ska vi, det har jag och Lottie bestämt :D Förr gjorde man alltid uflykter, det ska vi återinföra i systemet igen tänkte vi. Några förslag? =)

Nu ska jag titta på mitt favoritprogram Top Model.

Vi hörs senare!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0