TAGGAD!

Jag är så taggad, så taggad! Taggad för att göra så fruktansvärt bra ifrån mig, lägga min tid på allt som kommer att vara grund för min framtid. Min tid ska läggas på det som är viktigt, det som jag mår bra av. Jag hoppas bara att jag får tid över för en relation som hela tiden utvecklas. En person som betyder massor, och lite till :) Vi får se hur allt blir, hur mycket jag orkar med. Just nu känns allt bara så bra, alla delar faller på plats. Jag vet att skolan kommer bli tuff, men vill man så kan man - och jag är redo att satsa allt jag har! Bort med negativa känslor och fram med de positiva. Jag måste ut och springa, bli av med all överskottsenergi. Kör samma runda som vanligt, längs vattnet till Karlberg. Och nej Ebba, jag har inte tagit något! ;)

PUSS!

Kommentarer
Postat av: Therese från vrg, pararellklassen SE =)

Hejsan tjejen.
Har suttit och läst massor av dina inlägg nu och
tänkte att det kanske är på sin plats att även jag lämnar ett litet kommentar :) Du är verkligen grymt duktig på att skriva så det blir intressant och väldigt girle ;) Du skulle passa grymt bra som krönikör!
Ha det så bra!
Puss

2007-08-21 @ 11:19:39
Postat av: Mandy

Haha ååh vad gulligt av dig, tack så mycket :) Hur hittade du min blogg:)? Vet du om det är några fler från skolan som läser? ;) Tack igen för de fina orden, ses på torsdag :)

2007-08-21 @ 13:21:35
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: teresa

Kan väl stiga fram som läsare av din blogg också.
Ses imorgon när skolan börjar.

2007-08-22 @ 20:59:35
Postat av: Therese från vrg, pararellklassen SE =)

Jag hitta din blogg genom den välkända playahead ;D haha! hm inte riktigt vad jag vet, men är säker på att många läser ;) Jaa, vi får se om vi har några gemensamma kurser den här terminen :D
puss

2007-08-23 @ 12:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0