Sommar och sol!

Sommar, sol, tunna kläder, blå himmel, glass i mängder .. listan kan göras lång. Men när man är sjuk och äter ett penicillin som inte är alltför positivt inställd till sol och allt därtill är det inte alls lika roligt. Framför allt inte om man, som jag är, soldyrkare sedan barnsben.. Nåja, jag tänker inte klaga i alla fall, jag fullkomligt älskar sol, och det tänker jag inte ändra på om jag så ligger i mina sista dagar i dödsbädden..


bellisen och jag

Mysig dag med min bästa vän Bella i Berzeliparken. Ojoj om någon hörde vårt samtalsämne, hahah kan bara prata om dessa saker med henne, herregud säger jag bara. Aj då, interna saker är jag själv emot, bättring! I och med att min hälsa är som en sjuttioårings så fick jag skynda mig hemåt efter ett par timmar utan säng.. Förhoppningsvis orkar jag mig in till stan senare för att säga hejdå till Janneboy som åker bort imorgon.

Lite av bilderna från Frankrike. Vi trivdes hur bra som helst nere på Franska rivieran, dit ska vi absolut åka tillbaka. Mina föräldrar trivdes till och med så bra att de har börjat titta på lägenhet i Nice. Inte mig emot, jag har absolut hittat mitt tredje hem.
På tal om Nice, träffade en hel del söta fransmän där nere.. vet dock inte vad det är med medelhavskillar och blondiner.. två kvällar hade jag förföljare så att jag bara skakade, mina föräldrar fick till och med prata med en vakt. för att de skulle sluta förfölja mig. Sedan när man får en lapp i knät av servitörer på restauranger med deras nummer.. nja alltså jag tycker att det går till överdrift. Tror att jag har fyra lappar i min väska med olika meddelanden och nummer från servitörer.
I Italien har jag tyckt att det ofta går till överdrift, men då ska man åka till Frankrike.. herregud. Och jag var ändå med mina föräldrar.. skillnad om man åker ett tjejgäng, då är det väl lite bättre i alla fall. Nåja, till det jag skulle komma till: en kille jag träffade där nere kommer till Stockholm den åttonde. Tack för att Bella finns, haha det blir så kul! Vi ska visa honom allt som är värt att se i den spännande staden ;)






























Take me baaack <3


Kommentarer
Postat av: mira

gud vad brun du var! :P

2007-08-06 @ 16:55:02
Postat av: lisa

kan inte du göra en beskrivning i din blogg om hur du sätter upp dendära bulan du har i håret på många kort, då du bla badar(: skulle uppskattas massor! me like you<3

2007-08-07 @ 20:59:27
Postat av: malin heter jag

kan inte du börja med "dagens outfit"?! iaf så ofta du hinner. skulle uppskattas av många ska du veta!xD älskar din tjejjiga blogg!<3

2007-08-07 @ 21:04:20
Postat av: Anna

Hej amanda!
vad vacker du är! och vart kommer klännigen i från på sista bilden i det här inlägget?

2007-08-08 @ 19:44:54
Postat av: Mandysen

Åh tack Anna :)
Dessvärre är klänningen från en söt liten affär i Italien ..

2007-08-11 @ 02:48:30
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0