Massor att fixa ..

Hej på er!

Idag har jag en massa att fixa.
Just nu sitter jag och fixar mina naglar, igen .. Jag har blivit en riktig fransk manikyr människa. Nu när jag dessutom har så långa och välfilade naglar så blir det mycket snyggt. Många som inte har trott på att det är mina egna, sånt är alltid kul :) Hoppas jag gör ett lika bra jobb den här gången då..

Sedan ska jag äta lunch snart, pappa lagar säkert till något gott. Därefter ska jag ut och springa samt hinna köpa nya flerämnesblock (verkligen något att rekommendera, minskar risken rejält för att glömma att ha med block till lektionen). Städa mitt rum måste jag dessvärre också göra, på lördag kommer det en massa gäster hit så då måste det vara rent och snyggt. Jag måste även fortsätta med min present till pappa och åka på ett hemligt ärende. Alex ville även träffas idag så det gör vi säkert. Ikväll vill jag hyra film. :) Har ni någon bra film att rekommendera:)?

Jag ber om ursäkt för ett tråkigt och egentligen totalt ointressant inlägg. Men i samma stund som jag skrivit ett stycke så kom jag på att mina naglar (som är nymålade!!) stöter ihop med tangenterna varje gång jag skriver, vilket resulterar i att färgen som ännu inte hunnit torka försvinner. Ytterligare en helt ointressant sak förvisso.. I alla fall är det därför jag inte hinner komma på något mer intressant att skriva.

Har ni några önskemål om bloggen så kom gärna med dem nu =) Ikväll sätter jag igång med dagens träning!

På återseende!

Kommentarer
Postat av: anonym

hejsan:) jag tycker att du har en jätte bra blogg,och jag har förstått att du är väldigt duktig i skolan osv, men jag undrar,har du alltid varit så engagerad i skolan eller har det kommit det senaste året?jag har börjat i 8an nu och känner ingen motivation alls till skolan,det är klart jag får väll okej betyg men jag vill ha mer än ett ok! hur gör du för att vara så motiverad?och hur var du när du gick i 8an?
blir jätte glad för ett svar :)
tack på förhand.

2007-08-21 @ 17:20:44
Postat av: Anonym

vad går du för linje?:)

2007-08-21 @ 17:31:13
Postat av: Mandy

Tack så mycket :) Nej jag måste nog erkänna att jag alltid har varit väldigt engagerad i skolan.. Redan i mellanstadiet hade jag så höga krav på mig från min familj vilket resulterar i att jag själv har väldigt höga krav på mina prestationer. Dock blir min motivation större och större då jag hela tiden märker att jag måste ha bra betyg för den framtid jag söker. Alltså det du ska tänka på är att du inte har någon brådska, jag menar det är inte gymnasiet du går på. Men, vill du komma in på en skola som har en ganska hög intagning så är det hög tid att börja kämpa. Det som fick mig ännu mer motiverad var att jag hade två skolor som jag absolut ville gå på sen i gymnasiet, båda två krävde väldigt höga poäng vilket resulterade i att jag blev ännu mer motiverad att få bra betyg. Dessutom har jag alltid varit någorlunda bestämd med vad jag vill bli, vilket kräver bra betyg - och då måste man vara motiverad och plugga. Så mitt råd till dig är att du ska börja tänka ut vad du skulle vilja hålla på med i framtiden, samt vilket gymnasium du skulle vilja gå på, då kan jag lova dig att din motivation kommer att stiga. För vill man verkligen något så kommer man att göra allt för att uppnå det. Något som dessutom håller min motivation uppe är relationen med mina lärare. Nu när jag har fått så bra betyg på prov, inlämningar osv. så känner jag att jag inte bara kommer göra mina föräldrar besvikna om jag gör dåligt ifrån mig, utan även mina lärare. Ganska smart tänkande då man är riktigt skoltrött ..

2007-08-21 @ 19:14:42
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: emma

hej mandy!
vilken linje är det du går & vad vill du bli när du blir stor?:)
din blogg är bra:D
/mvh

2007-08-22 @ 12:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0