Lite svar på era frågor :)

Godmorgon!

Jag har haft jättemysigt med Louise,
vi tittade på två Beckfilmer igår. Först Gamen som jag inte sett tidigare. Jag måste erkänna att den inte riktigt höll samma standard som filmerna generellt sett gör, men sevärd är den absolut. Därefter såg vi Skarpt läge som jag har sett tre gånger nu. Den handlar om kvinnomisshandel och är enligt mig en av de absolut bästa Beckfilmerna. Så mycket som den berör, och att det hela tiden händer någonting gör att den var lika bra den tredje gången jag såg den som första.
Imorse när jag vaknade hade jag 11 missade samtal, varav 6 var från samma person .. att jag blev orolig där ett tag var bara förnamnet. Well well, sedan är det inte så mycket mer att tillägga om det, mer än att jag fick en ganska otrevlig start på dagen.
Senare ska jag träffa Emma Lindau, får se vad vi hittar på. :)

Har fått en hel del frågor av er läsare under den senaste tiden, jätteroligt verkligen, fortsätt så :) Här är de frågor som jag har fått förut också, och som kanske kan intressera någon annan där ute.


anonym om Efterlängtat, eller vadå!?

hej, jag är en tjej på 17 vårar och är lite smått överviktig. jag älskar din blogg, och avgudar ditt utseende! något jag däremot saknar är att jag ( och säkert många många andra ) skulle vilja att du skrev lite mer om din träning och mat-vanor. me tanke på att jag skulle göra vad som hellst för att få se ut som du, kan du inte ha en typ "dagens träning" och "dagens käk" med i dina inlägg? är de något vi skulle uppskatta, så är de "mat/tränings-inlägg" ifrån en me en sån snygg kropp som du har! det skulle göra mig jätte glad!

Först och främst, tack tack och åter tack. Det där gjorde nyss hela min dag. Jag måste erkänna att jag blir överlycklig att höra att du vill höra mer om min träning. Är det något jag verkligen älskar att dela med mig av och prata om så är det fysisk träning. Vet inte hur många uppsatser jag skrivit om det vid det här laget. Självklart kan jag börja ha dagens träning med här i bloggen, för det första kanske det kan ge fler därute lite idéer på lätta träningar som faktiskt gör stor skillnad. För det andra så pushar det även på mig att satsa lite extra varje gång ;) Vad gäller mina matvanor är det ingenting jag har någon lust att skriva om här, dessutom är det absolut inte till någon hjälp för er som vill bli av med något extra kilo. Jag äter nämligen ganska onyttigt, däremot är jag väldigt noga med att äta mycket frukt och framför allt en massa vatten. Och kom ihåg, så länge du rör på dig regelbundet, kan du också unna dig en godbit  då och då.

malin heter jag om Sommar och sol!

kan inte du börja med "dagens outfit"?! iaf så ofta du hinner. skulle uppskattas av många ska du veta!xD älskar din tjejjiga blogg!

Tack så mycket, kul att höra :) Jo visst kan jag göra det, dock vet jag redan nu att jag inte kommer hinna ha det varje dag, eller ens varannan. När skolan sedan börjar, och alla mina dansträningar hit och ridningar dit sätter igång ska jag först och främst hinna med att överhuvudtaget blogga. Så dagens outfit vet jag redan nu dessvärre kommer bli svårt. Däremot någon gång i veckan, absolut! Sen är jag också väldigt noga med att försöka ha med bilder i varje inlägg, jag vet själv att det blir så mycket roligare då. Och där har ni ju en chans att se vad jag har på mig :)


anna om Jag <3 Franska rivieran

använder du solkräm? isf vilken faktor? och smörjer du in hela kroppen? kram anna

När jag solar här i Sverige använder jag ingen solkräm alls, men det är inte något man ska eftersträva om man är lite ljusare i hyn. Jag är nämligen mer eller mindre brun året om från början så därför har jag i stort sett aldrig bränt mig. Men, nu när hudcancern har ökat så markant ska man tänka på att använder man solkräm så ökar man inte bara chansen för ett långt och välmående liv, utan brännan blir också snyggare. Utomlands börjar jag med 8 om jag inte har varit utomlands på länge, efter 2-3 dagar övergår jag till 4. Då smörjer jag in hela kroppen, just för att brännan verkligen blir så mycket jämnare och snyggare då. Däremot kan jag ta en högre faktor på känsligare områden som för alla är individuellt.

lisa om Sommar och sol!

kan inte du göra en beskrivning i din blogg om hur du sätter upp dendära bulan du har i håret på många kort, då du bla badar(: skulle uppskattas massor! me like you

Haha, det är så roligt att höra hur alla lägger märke till helt olika saker. Ska jag vara helt ärlig så har jag knappt någon aning själv hur jag gör. Får ta och be en kompis sitta bakom och anteckna någon gång ;) Något jag vet är att jag brukar ta ner huvudet mot marken ( haha det här är svårt att förklara ska ni ha klart för er ! ) och sätta upp bullen när huvudet är upp-och-ner. Hoppas att det var till någon hjälp i alla fall.

Hörs senare <3


Kommentarer
Postat av: Jojo

Hej! Jag hittade din blogg nyss och den kommer jag följa nu, den verkar va skitbra. Tänkte fråga en sak bara..din kompis i detta inlägg: Jag <3 Franska rivieran. Vart har hon köpt dom där solbrillorna? :D puss

2007-08-08 @ 16:47:22
Postat av: Anonym

Hej!! vart kommer solglasögonen ifrån?? (läs: se inlägget nedan) :):)

2007-08-08 @ 20:06:14
Postat av: Mandy

Tack Jojo, kul att höra :)
Solglasögonen är dessvärre från Italien om du var sugen på dem. Har blivit mina nya favoriter :)

2007-08-09 @ 01:18:05
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0