Fest i Bromma

Godmorgon ..

paniken över hur man har vänt på dygnet sedan lovets första dag bara stiger. Jag antar att jag får försöka varva ner festandet och de sena nätterna nu när mina vänner börjar skolan imorgon (miiih;D) Själv börjar man ju på torsdag, skönt skönt.

Gårdagen spenderades först med Charlotte, Kim, Philip, Krippa, Changen, Robban, Theo och Dello. Vvi satte oss i Humlan och planerade kvällen. Efter många om och men kom Danne (Alex kompis) och hämtade mig och Charlotte i taxi så åkte vi till Stadshuset. Där väntade Dannes kompisar i sin båt så åkte vi båt till Bromma där de bor. Det var jättemysigt att åka under stjärnklar himmel, jag satt längst fram med Christoffer och blev genomblöt! Speciellt när han maxade och samtidigt skulle sick-sacka, jag var säker på att jag skulle flyga av. Satt och funderade på hur jag skulle ta farväl av mina föräldrar en sista gång. MEN, här sitter jag! :)

Hos Christoffer höjdes musiken, alla mina favoritlåtar spelades! Efter några glas vin, shotar osv dansade alla. Ett riktigt skönt gäng killar! Efter ett par timmar där gick vi vidare till Oskars villa för att ta det lite lugnt där och sedan köra igen. Jag har nog aldrig sett någon som har bott så fint om jag ska vara ärlig, men hans pappas jobb förklarade saken. I alla fall började jag bli ganska trött så jag bestämde mig för att sova hemma. Kom hem runt halv fyra, då åt jag ett efterlängtat nattmål!

Nu ska jag skynda mig och göra mig iordning. Därefter åker jag in till stan, möter Charlotte, så ska vi åka hem till henne.

Ha en trevlig dag!



bagnino

Livräddare nästa?

Kommentarer
Postat av: Johan

åh du är så sexig!

2007-08-19 @ 16:10:30
Postat av: Anonym

En fråga bara, känner du Alica Millstein väl?

2007-08-19 @ 21:52:33
Postat av: max

Johan e pervo!

2007-08-20 @ 16:08:35
Postat av: Anonym

Upprepar: känner du henne väl?

2007-08-20 @ 17:06:32
Postat av: Mandy

Vem är det?!

2007-08-20 @ 17:49:18
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: linus

låter grymt med fest i bromma :) var det möjligtvis äppelviken ? vad hette oskar i efternamn isånnafall :)

2007-08-20 @ 19:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0