En dag med tjejerna <3

Godkväll!

Idag blir det bara ett sådant
där tråkigt "vad-jag-har-gjort-idag-inlägg". Vissa av er tycker om det, andra inte. Jag själv tillhör den senare kategorin, men mycket roligare att  vara den som skriver om det, haha! Dessutom då jag legat sjuk i .. ah alldeles för länge i alla fall, då kan jag nu äntligen skriva att jag varit ute idag! Här kommer det i alla fall .

Åkte in mot stan vid fyra tiden. Innan det var Louise här, vi åt en god frukost och därefter begav hon sig till stan. Först mötte jag Emma Lindau, vi gick direkt mot Baresso där Sarah, Charlotte och Malin fanns. En mysig fika blev det där med mina favorittjejer. Sedan mötte jag och Lottie Schwangen och vi gick och satte oss på taco bar, därefter Espresso i ett antal timmar. Lottie var crazy med sin cigarett-tiggning av alla män, och Jonas försökte droga mig till att bli lite villig, utan reslutat dock ;)

Charlotte fick leka häst när jag hade skavsår, och Malin sötnos lånade ut sina skor till mig, de kallar jag äkta kärlek <3 haha. Dessutom ökade min lappsamling med telefonnummer från främlingar som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Det var nämligen ett gäng italienare som var på besök från Rom, som gjorde oss sällskap ett litet tag och jag fick styla med min italienska .. ;D

Stötte även på Axel idag, länge sen. <3 Kom hem för någon timma sen, ska titta lite på Beck tror jag. Det tröttnar man aldrig på, har även kvar godis från igår, yummie. Janne ringde precis som är i Lettland, han har lovat att köpa med dricka till mig eftersom hans hemkomst blir lagom tills jag slutar med mitt penicillin, perfekt!

Jag börjar med Dagens träning så fort jag blir frisk, håll ut :D
Apropå träning, gud vad jag längtar till min dans och ridning sätter igång. Det är det enda positiva med att tiden bara går och skolan snart sätter igång.

dancing  dancing
Dansföreställning med Lasse Kühlers dansskola på Vasateatern i Stockholm.



Utbytestävling i dressyr på Lidingö Ridskola.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: niklasb

Hej. Måste bara säga att din blogg är otroligt bra, faktiskt ärligt talat. keep going
/Niklas

2007-08-09 @ 01:00:57
URL: http://niklasb.blogg.se
Postat av: Linus

Grym blogg som vanligt, ditt vokabulär förvånar en varje gång :)
Men har alltid unrat en sak vart bor du ?:S Din playahead säger ju stockholm men det kan ju betyda massor :) förstår om du inte vill säga det här :)
keep up the good work!

2007-08-09 @ 20:47:43
Postat av: -

ÄLSKAR dagens!xD <3

2007-08-09 @ 23:58:46
Postat av: sara

bara en liten fråga, eftersom du rider med ett långt spö, vilket inte är tillåtet av tävlingsreglementet för lokal tävling, var det ponny-cupen eller ngt liknande då?

2007-08-11 @ 18:48:50
Postat av: Mandy

japp sara jag är mycket väl medveten om det, den enkla förklaringen är att bilden är tagen på framridningen.

2007-08-11 @ 19:39:12
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

ridning forever

2007-08-12 @ 01:59:00
Postat av: Sara

okejokej, vad tävlar du för klasser?

2007-08-14 @ 12:38:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0