Disturbia och Per Gessle

Var på bio häromdagen med min storebror Joakim. Vi åkte in vid 21.00 och tänkte att vi skulle se det som fanns bara, inte den bästa tiden att åka in vid. Det fick bli filmen Disturbia, som visade sig vara en typisk Amanda-film. Jag har dock ännu inte kommit underfund med om min hängivenhet till den här filmen beror på mina låga förväntningar jag hade innan eller om den faktiskt var så bra som det känns såhär efteråt. En film jag verkligen kan rekommendera i alla fall, hur det än låg till..

Visst skulle jag kunna förklara filmen, men då jag såg det här utmärkta filmomslaget tycker jag att det får stå för förklaringen. På så vis antar jag dessutom att nyfikenheten blir allt större.                                                    


                                    

Idag kommer en av mina kusiner från Skåne, som för övrigt pluggar på Handelshögskolan i Stockholm (nejnej jag är inte avundsjuk.. inte alls..) på besök samt min faster. Vi ska äta middag och annat trevligt. Därefter ska vi iväg och titta på Per Gessle som har konsert vid Sjöhistoriska muséet. Om det inte har kommit fram än, så är jag ett väldigt fan av Per Gessle, och framför allt Gyllene Tider.

C i a o !

Kommentarer
Postat av: Thowe

älskar den också! sååå läskig! :D

2007-08-12 @ 20:36:20
URL: http://thowes.blogg.se
Postat av: Sofia

Hur lärde du känna Isabella Löwengrip? :) Ja menar, ni bor ju på olika ställen, går i olika skolor..?
Tack för en suuperbra blogg! :D

2007-08-13 @ 15:28:41
Postat av: anna K

kan inte du uppdatera oftare mandy? jag gillar dig så mycket, du är så härlig och skriver annorlunda och om viktiga saker. jag skulle tycka att det vore kul dessutom om du hade lust attt skriva lite om vad du tycker om BB:s tjejgrupp. Är inte det en sak som du skulle gilla att engagera dig i? du bryr dig väl också om unga svenska tjejers välbefinnande?
kraam / anna K

2007-08-14 @ 15:52:53
Postat av: carolina

Den måste jag se!! :D
**
**
**
ps. Spana gärna in mig blogg och kommentera! :)
**
**
**

2007-08-14 @ 16:17:34
URL: http://rosetty.blogg.se
Postat av: Mandy

Jag och Bella lärde först känna varandra via våra ex-pojkvänner. Sedan blev vi så tighta som vi är nu då vi blev singlar.
Det är alltid lika värmande att höra hur många vill att jag ska uppdatera oftare. Jag har dock bestämt mig för att bara skriva då jag har något att dela med mig av. Att skriva bara för att skriva har aldrig varit något jag vill eftersträva.. Men korta ner inläggen och istället skriva oftare ska jag försöka ge mig på, igen.. ;)
Angående Bellas tjejgrupp så beundrar jag hennes engagemang. Jag är själv enormt engagerad i just de frågorna. Jag skrev ett stort arbete redan innan sommarlovet om just vilka problem tjejer har. Jag jämförde Stockholmsområdet med mindre städer, kollade upp statistik från 1990, intervjuvade personer samt skrev mycket tankar jag själv har. Hade jag bara haft mer tid .. (tror att det börjar bli min vanligaste mening) så hade jag inte tvekat en sekund på att lägga ner min själ på det skrämmande växande problemet som blir allt vanligare. Tack för dina fina ord :)

2007-08-14 @ 17:24:45
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0