Bloggsjuka, or what?

www.blogg.se varför kan jag inte sluta slå in den annars så prestationsfyllda hemsideadressen? Jo, hör och häpna (!) jag ser verkligen fram emot att blogga, skriva precis, nåja nästan i alla fall, vad jag vill. Och i detta, egentligen helt onödiga inlägg, tänker jag skriva om hur otroligt mycket jag avgudar Beck-filmerna. Ja, jag vet mycket väl att jag skrivit om de fullkomligt makalöst bra filmerna i tidigare inlägg, men det struntar jag i.

Jag orkade aldrig åka in till stan igen, och om jag hade orkat så hade jag ändå inte fått det. Har man bihålsinflammation och äter penicillin så stannar man hemma, that´s it. Och.. som Ebba sa så klokt, man kan ju inte förvänta sig någon som helst sympati i form av godis och presenter.. och gulliga samtal och sms, om jag samtidigt åker in till stan titt som tätt.

Istället blev det en Beck-kväll. I samma ögonblick som jag såg att Beck går klockan 21.00 på kanal 4 kände jag ungefär samma känsla som då man var liten och skulle gå och lägga sig dagen innan sin födelsedag. Jag ville bara att tiden skulle gå snabbare, och det liksom bubblade inom mig. På samma sätt bubblade det inom mig, på samma sätt som det alltid gör, då jag såg Gunwald, eller ska vi säga Mikael. Well, ta det inte fel. Jag tycker bara att han är så otroligt cool och skulle jag vara kille skulle det vara min idol. Jag får nöja med att skaffa en Gunwald-kopia till man istället.




På återseende!

Kommentarer
Postat av: linus

faktiskt en av dem bästa bloggarna jag har läst...intressant men endå roligt:) dock tycker jag du skulle kunna dra ner på att gestalta så mycket som du gör om persbrandt t.e.x och så
"kände jag ungefär samma känsla som då man var liten och skulle gå och lägga sig dagen innan sin födelsedag. Jag ville bara att tiden skulle gå snabbare, och det liksom bubblade inom mig. På samma sätt bubblade det inom mig, på samma sätt som det alltid gör, då jag såg Gunwald"
Bra skrivet men gestaltningen kan bli lite utdragen tycker jag men, HEY! all dålig kritik öppnar bara ögonen för "författaren" att se in i läsarnas ögon och vad dem tycker.
Ha det bra :)

2007-08-07 @ 00:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0