Världens bästa påsklov!

Godkväll!

Vilket lov ! Det här var bland det mest intensiva och roliga lov jag har haft på flera år! Jag har haft möjlighet att umgås med alla underbara vänner omkring mig och bara vila ut från allt plugg. Det har blivit mycket vilda festnätter och mysiga dagar i solskenet. Minnesvärt lov, utan tvekan. Tack till alla er som har gjort det oförglömligt <3

Igår kväll var vi ett stort gäng som var i Vasaparken och grillade. Det är inte riktigt så varmt på kvällarna än så att man bara kan sitta på en filt hela kvällen, men det är helt klart inom räckhåll. Vi var kanske 15 stycken; Bella, Sanna, Kajsa, Ellinor, Nathalie, Charly, Samina, Carro, Paula, David, Jombe och hans kompisar, Lea och flera andra. Det var trevligt! :)

Idag har jag varit ute i fem (!) timmar och pluggat matte med Jennifer. Vi låg på bryggan och solade, åt glass och pratade igenom allt som har hänt sedan förra matteprovet (det är nämligen i de perioderna vi ses, haha!) Mycket fick jag i alla fall gjort och brun blev jag också. Alltid lika trevligt att träffa barndomskompisar. Det roligaste var ändå "Tänk dig att du är lyktstolpen, så är jag Pelle...äsch vi ställer oss upp så visar jag!" Haha!

Men nu märks det att skolan närmar sig.. usch vad tydligt det märks! Imorgon är det dags för muntliga engelska nationella, nåja det ska nog gå bra.. nervös blir jag alltid i dessa sammanhang. Man blir inte speciellt studiemotiverad i det här vädret då man helst bara springer runt i korta shorts och solar. Men men, snart är det faktiskt sommarlov. Och... innan dess är det lite utspridda lovdagar och mina dansföreställningar, jippi!

<3


mandy :)

Vissa tycker om att äta på fyllan.. andra fotograferar, eller sötnosiga
Ebbson fotograferar på fyllan. Och jag fick vara hennes offer..
vill inte tänka på vad klockan kan tänkas vara men brun är jag i alla fall,
solariemissbruket börjar synas.. (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0