Top model

Hejsan,

idag hade jag ingen ridning på grund av att
stallet har påsklov så jag behövde inte stressa iväg till ridningen efter skolan. Kände dock världens sug efter att rida, men men, det dröjer inte länge förrän jag får sitta där uppe på hästryggen igen :)

Vid fyra kom Ebba och mötte mig vid Odenplan. Hon bad mig om den bästa tjänsten som jag fått på länge.
"mandy tröstät med mig!" Woho, äntligen kan jag tröstäta och samtidigt veta att jag gör det för min kompis skull, maha! Ja Ebba, ta åt dig all skit nu (;

Efter bara några minuter kom även Bella. Efter lite besök i klädesaffärer så var det äntligen dags för dagens höjdpunkt ;) Neej så tragiskt var det inte, men då var det i alla fall matdags! Under måltiden satt vi och pratade riktigt djupa samtal faktiskt, riktigt trevligt måste jag säga. Sedan var Bella tvungen att åka hem och då kom Lea och gjorde oss sällskap, länge sedan man träffade henne så vi hade mycket att prata om :)

Imorgon får jag looooov :D Ikväll ska jag bara ägna mig åt mitt favoritprogram - top model!

Fick en förfrågan om man inte får kraftiga lår av ridning och balett. Balett hade jag ingen aning om att den hade en sådan inverkan på våra kära lår, men jag kan ju bara prata för mig själv och jag får inte kraftiga lår av vare sig ridning eller balett. Jag tror att det är ganska individuellt och som det verkar just nu så ser mina gener till att mina lår håller sig proportioneliga till resten av kroppen ;) Har någon annan andra erfarenheter av detta intressanta ämne så får ni hemskt gärna dela med er! :)

Love mandy <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0