Tagga till!

Hejsan!

Jag vill börja med att berätta att jag från och med nu ska ha minst en bild med i varje inlägg. Varför jag har det är för att jag själv tycker att det är kul att läsa andras bloggar och det blir intressantare och klart mer underhållande om man har med lite bilder.

Innan jag gick och lade mig igår så sa jag på skämt till Paulina att det inte skulle förvåna mig om jag nu när jag äntligen fick sova ut  på morgonen skulle vakna alldeles för tidigt för att sedan inte kunna somna om. Jag är nämligen den största sjusovaren ni kan tänka er, jag älskar att sova! Självklart så vaknade jag halv tio imorse, hur pigg som helst och kunde verkligen inte somna om. Kul va? Äntligen skulle jag få sova ut och bara ligga och dra mig i sängen.. men inte imorse, såklart. Nåja, nog om det.

Jag blev genast på bättre humör då jag såg det fina vädret, vem kan vara på dåligt humör i den här tropiska värmen? Hmm okej, speciellt varmt är det inte, men sol och blå himmel duger! Så snart jag vaknat så blev jag påmind om bilderna till Mikas som skulle ha varit inskickade för ett antal månader sen...  så det blev till att tvätta ansiktet noga noga noga och sätta upp håret i en stram tofs, välja väldigt neutrala kläder och på med mina skyhöga klackar. Sedan var det bara att köra, klick klick klick och jag är inne igen! Bilderna blev väldigt bra måste jag säga, vi lyckades med både ansikts- och helkroppsbilderna. Innan jag gick ut så hör man mamma som själv varit fast i modellbranschen som ung som sa: tänk på att förlänga allt som går att förlänga, vinklarna måste vara till din fördel och se klassisk ut! Hmm.. efter en sådan hjälp så kan det ju bara gå bra! eller...?...

Då det började bli mulet var det dags att gå in och kolla på bilderna. Som skrivet tidigare så blev jag för en gångs skull nöjd, har ni tur kanske jag lägger upp ett par någon dag :) Imorgon ska vi dock ta lite fler så att vi garanterat skickar iväg de bästa. Däremot får vi se hur vild min natt blir inatt, jag hade tur idag då jag hade en vit kväll igår så att jag kunde se sådär vårfräsch ut på bilderna.

Nu ska jag åka iväg och äta lunch med pappa, vi brukar luncha någon gång i veckan för att prata om viktiga saker som han väljer att kalla det. Men nu då jag har lov så behöver det nog inte handla om skolan, puuh! Bella och jag har i alla fall börjat planera lite saker som vi ska göra under lovet. Den första punkten är att vi måste ses varje dag, vi har liksom inget val.. haha! Mycket festande, Skansenbesök och Piknik är andra punkter.

Senare idag så ska jag ta en låååångpromenad med Paulina. En sak jag aldrig lär förstå är hur hon orkar stå ut med mitt prat i flera timmar utan paus, en eloge till dig hjärtat! Jag har helt seriöst blivit beroende av dessa långpromenader, det är som världens terapi, haha! Sedan att vi går i en så fin omgivning längs vattnet, förbi Pampas och Karlbergs slott gör allt bara ännu härligare.

Ikväll så blir det party, ohoj vad det ska partas! Vid niotiden ska jag möta Bells och säkerligen flertalet andra, det får styras upp senare. Vi startar på Östermalm för att sedan åka vidare till bland annat Bromma senare under kvällen. Det stora dilemmat är nu bara, vad ska jag ha på mig? Varför ska det alltid vara ett så stort problem? Nåja, jag hittar nog något bra. I värsta fall kan man alltid ta en snabbis till stan, gå in på Louise Edman och köpa någon söt liten partytopp eller kort partyklänning, det funkar alltid!

Ta hand om er! :)


F?rkr?

Haha vad gör jag? En bild på mig och min älskling Ebba då förkröket är i full gång!

Kommentarer
Postat av: Paulina

Haha, klart jag står ut med dig honey, du står ju ut med mig också! ;)

Älskar verkligen våra promenader, myyys. Puss :)

2007-04-06 @ 18:41:29
URL: http://pallelina.blogg.se
Postat av: alice

vart ligger den affären? :)

2007-04-06 @ 22:16:54
Postat av: läsare

Hej Mandy!
Jag tycker du verkar super härlig och du verkar vara en toppen tjej! Men jag har sett dig på stan några gånger, och du ser alltid så sur ut, och inget illa menat, men du ser ofta lite bitchig ut..
inte alls som du verkar vara här, vad kan det bero på? du verkar ju så gullig!!

2007-04-06 @ 23:06:06
Postat av: Mara

Hej, läste lite i din blogg, har inte läst förut. Är du från Italien eller?

2007-04-07 @ 20:19:00
Postat av: Mandy

Affären ligger i Sturegallerian.

Svar till läsare: Jag är inte alls van vid att folk uppfattar mig som bitchig så det kan jag lova att du kommer att få se en ny positiv ändring på:)

Mara: Min släkt är ursprungligen från Italien långt tillbaka men mina närmaste släktingar är från Sverige. Däremot är vi en väldigt "Italienfrälst" familj, vi har lägenhet där och jag själv flyttar dit om två år, vilket mina föräldrar troligtvis gör också - alla pratar flytande italienska. :)

2007-04-08 @ 10:47:24
Postat av: Mara

Okej, trevligt. Jag är italienska, därför jag undrade.

2007-04-08 @ 14:57:34
Postat av: n

hejsan
precis som du har vi också lägenhet i italien, och vi alla pratar nästan flytande italienska ;)
vart ligger er lägenhet?

2007-04-08 @ 20:57:48
Postat av: Mara

Oj, det måste vara jättedyrt!

2007-04-09 @ 12:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0