Pause från pluggandet

Godkväll!

Plugg, plugg och åter plugg.. prestationsångest till max.. så ser vardagen ut för mig just nu. Men nu är det inte långt kvar till det efterlängtade sommarlovet, innan dess är det dessutom tre veckor projektarbete som i och för sig är fullt av prestationsångest och stress, men vi väljer vårat schema själva och har bara ett specifikt ämne att ägna oss åt. Inte som nu då jag har prov och redovisningar i flera olika ämnen under några dagars period.

Dansen igårkväll gjorde mig som vanligt på jättebra humör. Det är så underbart - det spelar ingen roll hur nedstämd eller stressad man är, såfort det är dags för dans blir jag överlycklig och jag är som en helt ny människa när jag kommer från dansen. Ännu roligare är det då det går så himla bra också! Nästa tisdag ska jag för övrigt dansa i 4 timmar och 30 minuter, kommer bli tufft men gud vad bra jag kommer att må! :)

När jag kom hem från skolan idag så var det dags för ridning. Jag fick rida världens sötaste och bästa ponny Linnea som jag för övrigt rider varje Lördag också, bilder kommer. Det gick i alla fall jättebra, det är så mysigt nu när utesässongen börjat och vi kan rida ut längs Huvudsta strand.

Efter att ha suttit i flera timmar i ett streck med matteböckerna ringde Bella och gjorde mig som alltid på bättre humör. Vi planerade helgen, och ännu bättre sommaren som för min del kommer att spenderas till stor del i Italien på olika platser. Självklart ska min Bella följa med också! Förutom att vi ska till lägenheten som min familj har så ska vi bland annat till Rom och mitt blivande hem; Milano. Shoppingen, partylivet, restaurangernas och hunkarnas hemstad. Jag längtar såå! <3

Ciao!


Italien

Kommentarer
Postat av: Mickis :)

Heeej jag bara äälskar din blogg ! Har följt den sen början *tihii* ;)
Du är min stoora idol : blond OCH smart! precis som legally blonde - din favvo film :D:D
Hade du en såndär fabulous intagningsvideo för o komma in på vrg ? JAG VILL DIT! hur gör man?
dina mode och smink tips RÄDDAR den gråa vardagen ;)
tack så mycke !
//Mickiis ;)

2007-04-18 @ 22:41:43
Postat av: Anonym

vart rider du?

2007-04-18 @ 23:07:52
Postat av: Emilie

Vad går du för linje på Lasse Kühlers?

2007-04-19 @ 11:10:58
URL: http://emiliees.blogg.se
Postat av: Anonym

Fan vilken drivkraft du måste ha för att orka med så mycket aktiviteter och plugg :O

2007-04-19 @ 22:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0