Lycka!

Goddag!

Med ett stort leende på läpparna tar jag mig tid att blogga idag.
Fredagen hos Anna blev riktigt lyckat. Vid sextiden kom jag hem till Anna där vi + Linn, Malin, Sarah, Emma, Anna, Charlotte, Nathalie och Annelie skulle äta middag. Gransberg joinade oss också! Efter lite trubbel med maten så blev det mysigt till slut.

Inom ett par timmar får vi sällskap. Britz, (som för övrigt tillsammans med Malin och Linn gav mig smeknamnet "Madmandy" under kvällen!) Christian, Fröjden, Kim, Philip, Solberg, Coffe, Ebba, Hedda, Robban, Patrik, Dennis osv osv. kvällen blev i alla fall riktigt lyckad. Som Britz sa, draget var klockan nio, klockan elva var det nära att spåra.. och klockan tolv sov alla! Haha nej riktigt så var det väl inte, men det verkliga draget var faktiskt runt niotiden. Jag och Emma som sa till varandra tidigare under kvällen att vi inte skulle dricka.. denna kväll var det väl inte direkt någon brist på drickan om jag säger så.. så utgången blev inte den planerade! Men men, allt måste väl inte alltid vara planerat? Annas barbord kom i alla fall till användning och det blev dessutom flera djupa samtal med bland annat Linn och Emma <3 Haha DonkenLinn och Madmandy är våra nya smeknamn!

Roligaste blev då vi skulle gå och lägga oss. Komiskt nog var det populärt att sova kvar så det blev minst sagt ont om sovplatserna. Till en början skulle jag sova med Britz, Linn, Malin och Fröjden.. haha men jag tänkte att det skulle bli trångt så jag gick och letade ny sovplats. Jag bytte ner mig...rejält! Tre personer i en 90 säng fick det istället bli... trångt, trångt, trångt! Äsch, det var mysigt... eller nåt.

Att sova ut morgonen därpå fanns inte på kartan. Klockan åtta vaknar vi av att Anna dammsuger och alla på övervåningen är vakna. Efter fem glas vatten och ett antal alvedon planeras det att cykla och köpa pizza.. men vilka pizzerior har öppet åtta på morgonen? Det fick bli maschmallows istället, inte så dumt det heller.. Vid tio kom jag på att mina släktingar väntar på mig där hemma.Jag hade inte planerat att sova borta så tio över tio sitter jag i mitt kök och äter frukost. På besök var min moster, mina kusiner och italienska pojkvänner. Så språket vi talade var en blandning av engelska, italienska och svenska.

Klockan elva var vi påväg in mot stan..och för mig som inte var i ett alltför bra skick hade det riktigt kämpigt för att inte se ut som ett levande lik. Efter att ha köpt ett par söta trosor (benvita, vågigt tyg i siden) och ett nytt Diorläppstift i rosa så mådde jag väl lite bättre.. men att rida lite senare var ingen höjdare. Pga omständigheterna så gick det ändå hyffsat bra.

Idag har vi varit i Vaxholm hela dagen. Vi åkte båt från Strömkajen och åt sedan en god lunch i Vaxholm. Där smiddes det planer. Andrea, min kusins pojkvän är från Milano och har hela sin släkt där. Hans farmor äger tio lägenheter i centrala Milano som hon hyr ut till deras nära och kära. Min andra artonåriga kusin som tar studenten i sommar ska ut och resa i fyra år nu.. då kom vi på den utmärkta idén att vi kan flytta till Milano tillsammans när jag slutat trean. Andrea ringde upp sin farmor efter måltiden och det är i princip bestämt, preliminärt i alla fall! Så jag är överlycklig, har ju alltid tänkt flytta dit ett par år. Som Andrea sa så har vi ju en massa vänner och släktingar där så det kommer inte bli några problem. Språket har jag redan till viss del, och snart börjar jag läsa italienska i skolan också så det löser sig. :)

Något minst lika kul är att min kusin Rebecka och hennes pojkvän Andrea (som bor i Sverige en tredjedel av året, Italien en tredjedel och nere på Sifnos i Grekland en tredjedel..gaah vilket underbart förhållande!) de har tagit över en restaurang/krog på Sifnos som de driver hela sommarhalvåret. De frågade nu om jag ville komma ner och vara där en hel sommar och jobba där som servitris och bo i en av deras lägenheter. Pga att jag ska tillbringa min sommar mestadels i Italien så finns det ingen tid över den här sommaren. Men nästa sommar kan jag lova att den kommer att tillbringas som servitris på en krog på Sifnos! En kompis skulle jag ta med mig så det kommer bli underbart. Det är året jag fyller 18 också så det blir perfekt! Måste bara tillägga en sak om min kusin Rebecka.. hon pratar nu flytande engelska, italienska, svenska, tyska, spanska och ska nu börja läsa grekiska, helt otroligt! Så den här helgen har det blivit mycket italienska och engelska, men det är alltid bra att öva!

Nu pratade jag precis med Ebba son ringde och kollade vad som händer ikväll. Först ska jag dansa vid sju och senare blir det fest! Imorgon är det valborg :D

Ciao!


Snart s?

Milano, snart så!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Italien är underbart :) Språket med! Ciao bella ;)

2007-04-29 @ 17:48:38
URL: http://superlativa.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag såg dig i Soak och du såg inte alls särskillt mycket ut som ett levande lik. Jag tänkte faktiskt mer på hur fräsch du såg ut, haha. Föresten har du ett jättefint hår, kan du ge några bra tips ang. hårvård? :)

2007-04-29 @ 19:37:53
Postat av: Britz

Ja som sagt du skulle tagit dubbelsängen med oss ^^ ;) <3

2007-04-30 @ 09:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0