Lite tid över

Hej!

Bloggningen kommer att komma i andra hand nu när jag har otroligt mycket i skolan till framför allt nästa vecka. Så jag vet inte riktigt när jag kommer att börja blogga regelbundet igen, förmodligen i mitten av nästa vecka. Självfallet kan det hända att något litet inlägg dyker upp innan dess.

På återseende! :)

<3<3

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag har också galet mycket just nu. Lycka till med allt :)

2007-04-21 @ 22:01:42
URL: http://superlativa.blogg.se
Postat av: Anonym

jaha?

2007-04-22 @ 01:44:23
Postat av: Hanna

Lycka till med skolarbetet.
Jo, det är så att jag ska början i gymnasiet till hösten och funderar faktiskt på Viktor Rydberg Odenplan, kan du rekommendera skolan?
Tycker du att folket är "roligt"? Lärarna bra?
vore väldigt kul att få svar på!

2007-04-22 @ 16:12:37
Postat av: Mandy

Till Hanna: Det tycker jag låter som ett bra val. Viktor Rydberg Odenplan är absolut en skola att rekommendera och jag skulle aldrig kunna tänka mig att byta. Lärarna är riktigt bra, jag är hur nöjd som helst med alla lärare utom en, vilket är väldigt bra. Jag har nog aldrig varit så nöjd med lärarna som jag är i den här skolan. Det är väldigt varierat vad gäller eleverna på skolan. Något som är gemensamt för alla är dock att alla är väldigt studiemotiverade och har mer eller mindre höga mål i livet vilket jag tycker är extremt motiverande. En skola att verkligen rekommendera helt enkelt :)

2007-04-22 @ 16:53:42
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0