Glad påsk!

Hej,

imorse vaknade jag på ett helt ljuvligt sätt. Liggandes bredvid världens bästa Ebba så säger hon då hon precis öppnat ögonen: "finns det något bättre än att vakna i en stor fluffig säng med strålande sol utomhus och en liten mandy bredvid sig?" Naaaw visst var det gulligt:)?

Gårdagen började i alla fall med att jag mötte Ebba vid halv elva och vi begav oss tillsammans till Karlaplan där Niklas hade fest. Där mötte vi även Bella, Paula med fler. Hos Niklas börjar vi dricka gott vin och ladda inför kvällen! Efter en halv timme bara så åker vi tjejer och ett killgäng till Bromma där Mauritz har fest. Där stannar vi ett par timmar. Bilder kan ses i Bellas blogg, hahaha min sötnos :)

På väg hem till Ebba så blir vi utsatta av ett stort gäng galna esteter. De var helt vilda verkligen och jag var säker på att jag skulle få mardrömmar. Då vi kommer till stan sätter vi oss på Mc Donalds och fyllekäkar, brukar bli så då jag och Ebbson festat, den här gången var vi dock bara två. Samtalsämnet på nattbussen till Norrviken var gaaaaalet, hahah det var bara sex, sex och åter sex. Medpassagerarna måste ha varit lyckliga. Vilken tur att jag har hittat en själsfrände vad gäller sådana frågor (;

Vi kom hem till Ebba vid tre - halv fyra, då lade vi oss och kollade på Sex and the City och åt ännu mer. Vi tänkte först baka pizza men av någon anledning orkade vi inte. Efter ännu mer deep talk som det alltid blir med min älsklingsgay så somnade jag i soffan, vad ovanligt! Har ingen aning om hur jag kom till sängen sen..

Då vi vaknat hade jag miljoner missade samtal, bland annat från Bella som hade ringt mig en gång varje timme från klockan nio. Vem går upp klockan nio efter att ha festat? Haha troligtvis bara min favorit<3 Sedan åt vi godis till frukost och tittade på Mean girls. Vid fyra åkte jag hem, för vi skulle få gäster vid fem. Efter en jättegod påskmiddag lägger jag mig i sängen och somnar... efter två timmar vaknar jag av att Bella ringer. Så nu är jag jättepigg! Är spänd inför min påskäggsjakt som jag och mina vuxna (!) bröder ska ha snart, haha!

Nu ska jag göra mig iordning för ytterligare fest. Om någon timme ska jag möta Bella så ska vi till Östermalm till någon fest som Paulina visste. Det blir nog bra :) Efteråt blir det övernattning hos mig, jag och min bells kommer att ligga och prata och se på film hela natten, som vanligt <3

Se nu till att ha en underbar påskhelg, det är ni värda :) <3


Efterfest

Jo, vinet börjar ta ut sin rätt. Bilden är tagen på mig, Anna och Patie
då vi är på Charlottes födelsedagsfest.

Kommentarer
Postat av: D

Hej Amanda, jag har en liten fråga att ställa dig. På några foton på din pa så har du en vit kavaj på dig, var har du köpt den och för ungefär hur mycket? Den är helt underbar! :) Tacksam för svar.

2007-04-07 @ 22:06:22
Postat av: Anonym

Jag har en liten fråga; För ungefär ett år sedan(?) så umgicks du väldans mycket med någon tjej som hette Nathalia eller något liknande. Vad hände med henne? Jag var bara lite nyfiken över detta.
Din blogg är väldigt underhållande att läsa föresten! Keep on goin' girl!

2007-04-07 @ 22:09:06
Postat av: FRÄCKA FRANK

Hejsan, det är jag som är Fräcka Frank, jag är din största beundrare kan jag få din adress? HIHI

2007-04-08 @ 01:15:35
Postat av: Mandy

Svar till D: Tack så mycket :) Kavajen är från Zara, dessvärre har jag ingen aning om vad den kostade, men priserna på Zara brukar inte vara speciellt höga.
Svar till anonym: Tack! :) Jag försöker att skilja mig från andra bloggar på det sättet att det inte ska innehålla så mycket internskämt eller andra "censur" meningar där ni läsare inte förstår någonting av vad jag skriver om. Sådant är bara ointressant och blir till slut tråkigt.
Till frågan om Natalia så var det en tjej som jag umgicks med i högst en termin och ganska snabbt märkte jag att vi inte var så lika som jag tidigare trott, ganska normalt.. händer de flesta någon gång i livet skulle jag tro ;)

2007-04-08 @ 11:04:02
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: D

Tack, jag funderar på att köpa en också men problemet med vita kläder, och då främst kavajer och kappor etc, är ju att hålla dem rena.

2007-04-08 @ 11:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0