Forza Milan!

God kväll!

Med trötta ögon ser jag mig omkring i rummet för att se var jag befinner mig, bredvid mig ligger någon.. en blondin... hon sover, var är jag? Just det, vi åkte till Ebba tidigt på morgontimmarna efter alldeles för mycket festande. Helt utan framgång försöker jag få ur mig något i stil med "har vi sovit något överhuvudtaget eller är det inte dags att gå upp än?" Efter flera liter vatten bestämmer vi oss för att gå upp, det är inte bra att vända på dygnet som mamma brukar säga. Med darrande händer och ett likblekt ansikte försöker jag ta mig från ett rum till ett annat, att kunna gå är inte alltid en självklarhet. Nej, om man ändå kunde tänka på konsekvenserna man får dagen efter under festandet.

På dagen igår var jag som skrivet tidigare och shoppade med Ebba. Jag köpte två kort-korta jättesöta klänningar som var väldigt min stil. Den ena var ljusgul och långärmad och den andra var rosa och kortärmad med ett band i midjan. Dessutom blev det ett par rosa hotpants i spets, jättesöta! Skulle egentligen ha mött Wictor som har köpt en present till mig men det hann vi tyvärr inte. Jag undrar bara vad det kan vara för något, han lovade att det inte skulle vara något snuskigt, som han valde att kalla det, men jag är inte lika säker..

Sedan åkte vi hem till Ebba och åt en mysig middag med hennes familj. Därefter började vi göra oss iordning inför kvällen, jag tror helt seriöst att jag provade varje plagg hon hade i sin garderob. Först provade jag lite olika rosa toppar som verkligen var min stil, därefter provade jag lite svarta stilrena toppar. Min bruna hy som nu kanske har blivit för brun, att hamna i ett solariemissbruk är inget att rekommendera, gjorde att jag valde oskuldsfullt vitt. Jag bestämde mig för att ha en väldigt stilren klädsel med jeans och det vita längre linnet. Inga smycken förutom mina pärlörhängen och solbränd hud blev perfekt! Håret behöll jag sådär nonchalant utsläppt. Bilder kommer!

Kvällen var intressant, träffade flera nya olika ansikten. Jag satt en bra stund och diskuterade med Sarah och Linn, som de båda träffat en person som förut hade störst del i mitt liv. Alltid så kul att höra allt som han hittar på.. det roliga är att ingen tror på det han säger men att han ändå fortsätter. Nåja, som jag alltid har sagt, det enda jag bryr mig om är att mina vänner ska veta hur det ligger till. Jag har inget behov av att gå och sprida ut falska rykten för att jag själv ska uppfattas som en bättre människa.

Efter en flaska vin, lite shottar.. och tyvärr lite champagne också (blanda aldrig dessa drycker!) så blir kvällen riktigt rolig! Jag var då långt ifrån den enda som hade fått för mycket av det goda. Vid femtiden tar vi en taxi till nattbussen, usch hemska minnen. Väl hemma hos Ebba så lagar min sötnos köttbullar och potatismos åt oss, kände inte ens att jag åt men såhär i efterhand så var det nog väldigt gott!

Idag mår jag rent ut sagt förjävligt. Det är ingen överdrift, jag kan inte med ord beskriva hur dåligt jag mår. Så länge man lär sig av sina misstag så tycker jag ändå att det är lugnt. Ridningen var jag tungen att ställa in och likaså träffen med Filippa, men sådant kan man alltid ta igen. För tillfället sitter jag med familjen och lite vänner till familjen och troget tittar på vårt absoluta favoritlag Milan som spelar mot Bayern München. Just nu står det två noll till Milan och andra halvlek har precis börjat. Top Model får jag se på efteråt.

Ikväll blir det alltså en vit kväll, kritvit! Jag behöver få tillbaka balansen och få mina händer mindre darriga. Wictor ringde för ett tag sen och frågade om jag ville komma till Filip och ta ett glas vin, och därmed också få min present. Men vi får se om jag orkar, kanske åker dit senare, men det har jag svårt att tro. Innan jag satte mig vid datorn så sov jag i fyra timmar, det var en himla tur att Anna ringde och väckte mig. Det var ett tag sen vi pratades vid och det känns skönt att ha haft vårt serious talk nu. <3

Nej nu ska jag ge matchen all min uppmärksamhet. Ska försöka få i mig lite godis också, det brukar få mig att må bättre. Lovet är i alla fall inte slut än, och jag är redan nu jättenöjd med det! Jag hoppas att ni som redan har  haft ert lov är nöjda med det och kan ge allt i skolan nu, och vi som ännu inte börjat skolan får vår välförtjänta ledighet. Det är ju trots allt dags för de nationella proven direkt efter lovet. Men nu ska jag inte vara en sådan glädjedödare.

***


haha

En bild som är tagen för några dagar sen då vi beger oss från förkrök till en
fest på Engelbrektsgatan. Varför kan man inte fortsätta festandet
i tunnelbanan, det är väl okej? ;)

Milan

Världens bästa Milan <3 Att se dem live på Sansiro kommer att slå allt!

Kommentarer
Postat av: Linn

Du skriver så roligt nu för tiden, så kul :)

2007-04-12 @ 09:13:00
URL: http://wiolaochlinn.blogg.se
Postat av: -

en fråga bara, hur fixade du designen på sidan? :)

2007-04-12 @ 13:12:02
Postat av: Frida

vart är den rosa jackan som bella har på sig köpt? :)

2007-04-12 @ 17:38:35
Postat av: Anonym

HEJ
VART BOR DU?

2007-04-12 @ 18:16:49
Postat av: milanes!

forza rossoneri!

2007-04-12 @ 18:45:46
Postat av: Anonym

Hon bor i Solna- Huvudsta.

2007-04-12 @ 19:19:09
Postat av: Anonym

hur fan orkar du skriva så mkt? Skulle du summera allt du skriver så skulle det vara mkt mer intressant att börja läsa + att du skulle spendera mindre tid vid datan. Men det e ju ditt val..

2007-04-12 @ 21:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0