Första skoldagen

God eftermiddag!

Dagen började med matte. Det är så underbart att matte är den första lektionen varje måndag 08.30, underbart då man har haft lov precis också. Men jag tycker faktiskt om matte, där är man aldrig uttråkad och lektionerna går alltid hyffsat fort. Den lektionen rullade på som vanligt, fick reda på lite inför det stora matteprovet om en vecka. General science efteråt gick långsammare.. och långsammare... och gäspningarna ökade ju längre lektionen höll på. Äsch, vad kan man förvänta sig den första skoldagen? Lektionen efter var jag tvungen att skärpa mig. Tack vare min plats på klasslistan så var vi tre tjejer som stod först på kö till slakten i muntliga nationella - engelska. Nej, jag har faktiskt ingen anledning att kalla det för slakt. Jag tycker verkligen om vår lärare Earnest, och ämnet Engelska också. Det gick faktiskt mycket bra och jag fick med några riktigt bra huvudargument. Efteråt fick vi tillbaka en av våra assignments som vi skrev innan lovet, det blev ett MVG :)

Den sista lektionen som var Tyska blev inte riktigt någon lektion. Vår lärare var inte där och vår godtrogna Vice rektor kom glatt in och gav oss allt som vi skulle hinna med under lektionen.. Och faktiskt så kan eleverna på VRG strunta i sånt också.. jag lovar! Men såklart... :$ så lyssnade vi en gång på hörförståelsen och gick upp och lämnade bandspelaren igen (den som vi skulle lämna efter lektionens slut), med orsaken att vi ska börja med läsförståelserna efter att vi lämnat bandspelaren. Nåja, jag tror att hon förstår mer än så..

Nu har jag sovit i två timmar. De första femton minutrarna efter att man sovit på dagen är rent ut sagt hemska. Men därefter mår man jättebra och blir helt plötsligt jättepigg. Så nu är det dags för matte! Därefter ska jag träffa lite kompisar och vara ute i det fina vädret. Imorgon är jag ledig :O De få lektionerna som vi har på tisdagar blev inställda, får passa på och njuta riktigt ordentligt :)

På återseende!



Viktor Rydberg

Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan,
 - en gullig liten skola. :)

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Hur mycket poäng hade du när du gick ut nian?

2007-04-16 @ 22:33:35
Postat av: Antonia

hej jag måste bara fråga, är det super mkt plugg på VRG? / Antonia

2007-04-18 @ 21:03:36
URL: http://www.antoniai.blogg.se
Postat av: Nicole

Vilken linje går du på VRG?

2007-04-23 @ 21:11:25
URL: http://nicoleb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0