puuh, pause från pluggandet

Heej!

Har just nu så svårt att hinna med att blogga,
min lediga tid ägnar jag helst inte framför datorn, men jag ska börja blogga lite kortare inlägg och oftare istället för få och långa!
Sitter i alla fall och pluggar nu, skriver den oroväckande bokrapporten om Singoalla som jag valt att skjuta upp alldeles för många dagar. Men jag ångrar det inte, var ju med min underbara pojkvän istället:)

Tyvärr går det inte bättre att plugga, när jag känner att min kropp inte orkar vara upprätt och både huvud och mage värker och febern ökar, nej usch! Men jag är inte sjuk - sjuk, utan har världens sömnbrist helt enkelt, skönt med lov om två dagar!

Som tur är, är det dags för Top Model snart, ska unna mig en massa godsaker och titta på det om en timme, längtar! Tills dess är det bokrapporten som får min uppmärksamhet. Tur att man har alla underbara kompisar och en underbar pojkvän som stöttar mig och gör mig glad under tiden.


Förlåt för ett väldigt tråkigt och kort inlägg, men sådana behövs ibland. Men allt är absolut inte dåligt, det är hur bra som helst mellan mig och min pojkvän och i helgen ska jag festa och fika med alla kompisar, wiie :D Framför allt är det HÖSTLOOOOV snart!!

Nu ska jag äta choklad och fortsätta plugga:)

Tschüs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0