Myskväll med Anna

Hejsan!

Åh vad det är underbart med lov, alla måsten
som man vanligtvis har existerar inte längre, så skönt!
Det som är jobbigt med det här vädret är att jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig, höstjackan börjar nästan bli för kall, medan vinterjackan känns alldeles för tidig att sätta på sig. Vinterjackan är något som jag personligen har väldigt lätt att tröttna på, därför vill jag vänta så länge som möjligt med att börja använda den. Just nu är det i alla fall min mocka - päls som ser ut som en sån där typisk jacka man hade till sin barbiedockor när man var liten som jag använder.


Igår, söndags, åkte jag och fikade med Jing, alltid lika underbart att få prata av sig och känna att man verkligen har någon som lyssnar. Även hon hade små dilemman som jag älskade att höra, mihi :D
Vi skulle först fika på Kofi, vi går alltid dit men den här gången var det alldeles för mycket folk så vi fick ta ett annat café istället så det blev Maddes. Varm choklad samtidigt som det är kallt ute och ha sällskap av söta Jing är bara fööör mysigt :)


Sedan kom Anna, Charlotte och Patrizia dit,  men Anna fick inte plats med sin otroligt fina men stora päls (tihi) så vi gick vidare till Alberts där Charlotte åt en räksallad, och vi andra.. mja vi pratade på, as usual. Efter ett mysigt samtal med mina sötnosar på Alberts så var det dags för mig och Anna att bege oss hemåt, för hemma hos mig hade de gjort en jättegod middag, och det var massor av tända ljus, åh:)
Därefter åt vi en god efterrätt och vi åkte och hyrde film och köpte 1 kg godis, mums!
Först ville vi hyra Beck, men den var uthyrd på två ställen så vi tog "When a stranger calls" istället, usch den var jätteläskig, fast det var bara jag och min mamma som tyckte det. Kanske berodde det på att jag är van vid att ligga i Jonathans trygga famn när jag tittar på skräckfilm, Annas famn var inte lika trygg, mihi;)
Men filmen var ganska bra tyckte jag, alltså den var läskig under hela filmen. Hela filmen var som att de hade dragit ut på en händelse, så den blev efter ett tag lite långtråkig tyckte några som såg den, men själv var jag rädd i stort sett under hela filmen:P
Därefter såg vi klart slutet av Ondskan, sååå bra film!


Så nu har vi vaknat och vi har bestämt att vi ska äta en riktigt lååång frukost, mums!
Därefter ska vi göra oss iordning och sedan Anna till stan och träffa Charlotte och jag ska träffa Patrizia:) Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir väl fika och planera lite inför min födelesedag skulle jag tro. Senare ska jag titta på presenter med mamma, wiie:)

Hoppas att ni alla har fått en bra start på ert lov, och försök att komma ihåg att loven också är till för att vila upp sig på, även om det är svårt, trust me - jag vet det.

Tschüs!



Kommentarer
Postat av: nina

bra skrivet! :)

2006-11-01 @ 10:35:13
URL: http://ninahs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0