HÖSTLOOOV!!

Hejsan! :)

Åh jag är så glad, det är höstloooov!!
Äntligen, efter mycket slit i skolan så är det lov! Fast det har inte alls varit så mycket i skolan som jag trodde att det skulle vara, en positiv överraskning, helt klart!
Idag hade vi bara två lektioner, som alltid varannan Fredag. Först idrott som var väldigt roligt, olika former av konditionsträning, är nog bara jag som älskar det skulle jag tro :P
Därefter hade vi fyra timmars håltimme, då åkte vi och letade café i ösregnet, usch, höll ett tal om huuur myycket jag hatar maskar, hah :D Förresten, Liza, tack för allt stöd idag, betydde hur mycket som helst, om du läser det här; du fick mig verkligen att må mycket bättre, jag kommer att göra precis samma sak för dig när du behöver någon som finns där, tack!
Vill också passa på att säga tack till alla andra kompisar som stöttat mig något enormt nu när det varit lite jobbiga saker som hänt, men som nu är ordnade. Ni anar inte hur mycket det betyder. Jag har verkligen världens bästa vänner! Tror att ni alla vet vilka ni är <3


Efter sista lektionen skulle jag egentligen träffa min baby Patie, men hon, stackaren, var fortfarande sjuk, och jag kände att jag ville hem och vila så vi ska nog ta det på söndag istället, myys:)
Så nu idag ska jag snart med mamma och titta på presenter till min födelsedag som är den 8 November, wohoo, så snart kan Jonathan inte säga att han är som två år äldre än mig (Han fyllde ju 17 för ett tag sedan). Jag ska titta på skor, väskor, jeans, koftor, smycken och allt sådant som förgyller en flickas dag:)


Nu börjar jag även känna att det är dags för mig att börja planera min födelsedag. Även fast Anna sa att det inte är jag som ska sköta sånt så vill jag ändå ha ett finger med i spelet... okej, försöka i alla fall, jag älskar att planera :) Ikväll har jag bestämt att jag bara ska ha hemmakväll, titta på Idol och verkligen vila upp mig, för sedan kommer jag förmodligen ha fullt upp hela lovet. Kanske fest imorrn med Anna och tjejerna eller så blir det myskväll hos henne :)


Hoppas att ni alla får ett bra lov, det är vi värda nu efter nästan en termins skolgång efter det sköna sommarlovet. Jag kommer, om allt vill sig väl, åka till min pojkvän i Köpenhamn på onsdag eller torsdag, får hoppas att passet hinner komma tills dess så att jag hinner boka flygbiljett. Saknar honom såå!



Gammal bild från Älskling:)

Hittade en ganska gammal, men otroligt söt bild som Jonathan gjort åt oss,
åh jag undrar hur länge vi hade varit tillsammans när den här gjordes.
Den 6 November firar vi i alla fall 10 månader! <3

Mandy <3 Bollman, föralltid - so true!


Ciao :)




Kommentarer
Postat av: Liza

självklart ställer man upp vännen! ses på tisdag

2006-10-28 @ 23:13:09
URL: http://lisamedz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0