En underbar helg med min pojkvän i Köpenhamn

Heej :D

Den här helgen har jag spenderat i Köpenhamn hos min pojkvän som studerar där tillfälligt i veckorna. Pga många olika anledningar åkte jag buss dit, oh god, det gör jag aldrig om igen, trust me! Okej, det blir ju vad man gör det till, men allt kan verkligen inte vara på topp i en antingen alldeles för varm eller kall buss. Men med flertalet modemagasin, många samtal med mina kära vänner och Jonathan, två säten för mig själv, musik och stora mängder godis gjorde det hela mycket mycket bättre! :)

Strax efter åtta kom jag fram och möttes av min underbara Jonathan, åh det är så unikt att jag fortfarande - efter snart nio månader, blir alldeles pirrig i hela kroppen när jag träffar honom - det är verkligen riktig kärlek!
Kvällen bestod av att hälsa på Jonathans familj, hans faster (som jag bara tycker såå mycket om!) och hans systers pojkvän, mycket trevligt! :) Det var första gången jag såg deras lägenhet i Köpenhamn och jag måste säga att den var väldigt väldigt fin och otroligt hemtrevlig (pinsamt när jag gick vilse flera gånger bara:$) Men Jonathans rum var absolut mysigast, fast han hade ju också gjort den sådär supermysig, as usual! I en vas stod en jättestor vacker blombukett som min underbara Jonathan hade köpt till mig med flera olika sorters blommor, de var alla i olika nyanser av rosa, såklart :) Därefter var det en fullständigt underbar myskväll som gällde, finns inget bättre nu när hösten är här (btw jag bara älskar höstmodet!) Vi tittade på film och jag bara låg och njöt av att ligga i världens bästa pojkväns famn - finns verkligen inget bättre! Så somnade vi och vi spenderade en underbar natt tillsammans!

Morgonen därpå vaknade vi tidigt, 9.00 :O men hela morgonen låg vi bara och myste i sängen och njöt av varandras sällskap. Därefter tog vi en lång, varm dusch, riktigt riktigt nice (eller vad säger du hjärtat;) och sedan åt vi en god frukost (alltid lika gott!) och därefter begav vi oss ut för att ha en jättemysig dag i stan! Vädret var helt perfekt höstväder, en klarblå himmel och sol, men ändå en frisk kall luft - dvs helt perfekt! 
Vi tittade runt i alla affärer med det härliga höstmodet, sedan gick vi in i en jättesöt underklädesaffär där jag fick två supersöta hotpants av min älskling. De ena var i vacker spets, ganska småå:) och de andra var i jättefin rosa och lite spetsdetaljer och andra söta detaljer som en prinsesskrona och en gullig text. Vi båda dog för dem! Så söta! :) Tack igen älskling!
Därefter fick jag en jättestor mjukglass som var helt drängt av gott strössel, mums! Sedan gick vi och åt lunch och avslutade allt med ytterligare en fika.

Nu till det fullkomligt magiska ögonblicket.
Jag och Jonathan har massor av låtar som verkligen är våra låtar, men vi har en speciell låt som alltid får mig att tänka på mitt underbara förhållande och som har följt med oss från dagen då vi blev ett par (Den 6 Januari 2006!) Nämligen Titanic låten.
I somras då vi var i Venedig och befann oss på Markusplatsen fick vi uppleva något som jag kommer att komma ihåg för resten av mitt liv. Vi stod där i mitten av hela Markusplatsen, det var kväll och alldeles stjärnklart, bara det gjorde kvällen oförglömlig! När vi stod där och bara njöt av den underbara kvällen så börjar en levande orkester spela just Titanic låten. Det går inte att beskriva med ord hur vackert det var, det var som att de spelade den bara för oss. Jag blev alldeles tårögd och kyssen som varade genom hela låten var obeskrivlig. Vi ville leva i det ögonblicket för alltid!
I Köpenhamn fick vi uppleva ett lika romantiskt ögonblick, vi gick förbi ett jättefint torg mitt i Köpenhamn där det var tre indianer som jättevackert spelade på sina blåsinstrument. Man fick verkligen rysningar! Jag och jonathan gick längst fram och satte oss bland en massa andra människor som också lyssnade på indianernas underbara instrumentala musik. Efter att ha suttit där ett litet tag, jag i  hans knä, tror ni inte att de med sina vackra instrument börjar spela om inte Titanic låten! Åter igen är vårt förhållande precis som en romantisk film, vi sitter där och vi båda blir alldeles rörda och förstår att det här måste betyda någonting. Våra hjärtan slår som om de vore ett och jag känner mer än någonsin hur lycklig jag är som har Jonathan! Verkligen världens underbaraste pojkvän, finns nog ingen som vill mig så väl som han gör.

Efter vår underbara dag ute i det vackra höstvädret var det dags för en mysig middag med Jonathans familj. Åh så mysigt med tända ljus och trevligt umgänge! Maten var utsökt och under middagen bestämde jag och Jonathans mamma att jag skulle komma dit på mitt höstlov och gå på balett med henne(ska försöka tvinga med min prins då också!;P)
På kvällen valde vi mellan att antingen gå ut och ta en drink (Till och med jag kan göra det i Danmark!!) eller stanna hemma med Jonathans pappa och titta på film och äta massor av godis. Det blev det sista alternativet i och med att jag fortfarande var trött efter den långa bussresan och våra myskvällar verkligen slår allt!
Guuuud vad vi hade det mysigt, finns ingen som får mig att känna mig så älskvärd som min oooona :) Efter mycket filmtittande och kärlek somnade jag åter igen i min pojkväns famn och vi spenderade ytterligare en helt underbar natt tillsammans.

Dagen därpå, söndag, var vi tvugna att gå upp jättetidigt, min buss gick nämligen klockan nio redan :O Istället för att trött sova vidare gick Jonathan upp och gjorde iordning en stor matsäck som jag kunde ha med mig på bussen, åh vad jag älskar dig mitt allt
Självklart var det jobbigt att åka ifrån Jonathan och köpenhamn, men Jonathan får jag träffa på fredag igen (då firar vi 9 månader, längtar!) och Köpenhamn kommer jag defintivt återvända till sålänge Jonathan pluggar där!  Hemresan gick som vanligt snabbare än ditresan, som tur var! Men självklart blev vi stannade av tullen så vi blev 30 min försenade, suck! Orkar inte skriva allt om dessa tulltjänstemän, men lite trevligare kan de ju vara nästa gång innan de utnyttjar sina privilegier och frågar vad och var jag studerar plus vad jag har gjort med min pojkvän i Köpenhamn.. hrmf ändring på det! 

Nu sitter jag i alla fall här hemma och har tittat på film och bara myst:) 
Den kommande veckan består av matteprov (!!) på tisdag, solarium, shopping och mycket tid med mina kompisar!
 Anna och Jing mina pärlor : Har mycket att berätta för er :)

So Long!/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0