En riktigt händelserik dag!

Hej allihopa :D

Hade egentligen inte tänkt blogga idag
men efter att både konstiga, underbara och allmänt pinsamma saker hände en efter en så tar jag mig tid här hemma hos Jonathan att dela med mig av min händelserika kväll:)

Dagen började med skola, inget speciellt underligt eller särskilt underbart med det. Första lektionen var idrott - innebandy. Jag bara älskar innebandy, speciellt efter dagens lektion! Är själv jättenöjd med min insats och mål gjorde jag :D Mer innebandy i skolidrotten! ;)
Därefter åkte jag med Liza, Ebba, Anja och Ella till skolan där vi bara skulle ha liv och studier och sedan klassråd. Dagen slutade ungefär halv ett. Då åkte jag hem till min prins som var det enda jag tänkte på under hela dagen :)

Efter mycket mysigt filmtittande efter en jobbig skolvecka, fick jag och Jonathan som vanligt jättesvårt att bestämma vad vi skulle göra. Bada skulle vi absolut göra, frågan var bara när. Sedan ringde Anna och frågade om vi skulle fika med henne. Men allt slutade med att jag somnade och Jonathan låg och pussade på mig :) Vid sju åt vi middag bara vi två, pappa köpte kinamat åt oss och vi hade tända ljus - mest mys :) Vid halv åtta fick vi skjuts till badhuset och till vår stora glädje var vi nästan helt ensamma i hela badhuset. I ungefär en kvart ägnade vi oss åt den roliga vattenrutschbanan, åh det var så härligt, samtidigt spelades romantiska låtar och allt kändes återigen som en lycklig kärleksfilm! Från klockan åtta hade vi bokat jacuzzin, så varmt och mysigt! Utanför var det mörkt och det ösregnade, och jag och min underbara pojkvän älskade varandra mer än någonsin. Sen kan man väl säga såhär, det som hände i jacuzzin stannar i jacuzzin ;) ;)

Vid nio skulle vi bege oss hem till Jonathan, fanns bara ett problem - regnet bara öste ner! Hade Jonathans pappa inte druckit vin hade han kunnat hämta oss, men det hade han såklart gjort :( Därefter började vi leta taxi, men det fanns såklart ingen taxi som kom och vi hade heller ingen mobil att ringa från. Vi blev blötare och blötare, vi båda förstörde våra skor. Efter ett tag började jag leta i min väska efter något roligt som vi kunde underhålla oss med, det fick bli en informationsbok om p-piller :P Till slut kom äntligen ett tåg och jag sprang före Jonathan för att försöka stoppa det från att åka ifrån oss, det lyckades :D Men när Jonathan kom fram så hade ena påsen med våra blöta handdukar och badkläder spruckit och allt åkte ur, samtidigt såg vi på tåget som vi stoppat att det var fel tåg, oh fuck!

I en av våra påsar fanns vår kändis Niinen,
som vissa av er förmodligen känner till ;) Henne höll jag i famnen för att hon inte fick plats någon annanstans, samtidigt höll jag boken om P-piller i andra handen, så gick jag till perrongen där andra människor också vistades, hrmf, har inget mer att tillägga om den saken, komiskt var det i alla fall.

När vi gått av tåget och började gå mot Jonathan, kände jag verkligen hur mycket jag hatar regn! Usch :/ Men vi skulle bara gå ett par hundra meter, så nån taxi var det bara onödigt att ringa, istället lunkade vi vidare. På vägen började Jonathan prata om spärren man har att inte säga vissa saker offentlig när det gäller det sexuella, ett ganska intressant samtalsämne. Tror dock inte att han tänkte på att en gubbe gick bakom oss då han skulle se om det var möjligt att inte tänka på spärren och öppet fråga om vi inte skulle gå hem och ha sex. Ganska kul faktiskt :) Okej, just då var det inte speciellt mycket som fick oss på bättre humör men det hade klart sin lilla charm tills...

.... oh my god, det finns absolut ingenting jag hatar så mycket som maskar. Alltså det är helt stört, jag är livrädd för ormar, spindlar och allt sådant. Men det är absolut ingenting om jag jämför med maskar, buhu!
Men det blev bara värre och värre, alltså jag skojar inte, jag har aldrig sett längre maskar i hela mitt liv och vi var som omgivna av maskar. Euuw :( Hela området tror säkert att jag skulle bli våldtagen eller något, mina skrik var inte nådiga ;P Det slutade med att min fina, vackra, underbara pojkvän bar mig hela vägen, han är världens bästa :)

Väl hemma hos Jonathan öppnade hans pappa och han välkomnade oss med att säga att han satt på brasan åt oss och att det fanns en massa godis till oss, åh då kände man verkligen för ett tag att det var värt att gå i det hemska ösregnet för det som kom efter, okej jag sa ett tag inte mer!

Så nu sitter vi här i den underbara värmen och vet inte riktigt vad vi ska göra, för tillfället planerar vi inför festen imorrn, åh det ska bli riktigt roligt :D Sedan ska vi antingen ta ett varmt härligt bad och därefter kura ihop oss med massor av filtar och titta på film och äta godis :) Eller så åker vi till en fest som Jonathans kompis var på. Blir nog det första alternativet i och med att det blir fest imorrn!

I fortsättningen ser jag till att hålla mig inne i regnväder, varför ska man gå omkring ute i ösregn och hata regnet när man lika gärna kan ligga i sängen och njuta av att regnet öser ner utomhus, det ska jag tänka på till nästa gång :)

Vill bara tillägga att jag älskar min underbara pojkvän något otroligt, finns ingen som får mig så lycklig som han gör, han är även den som jag har absolut roligast med.
Skriver mer efter helgen och berättar om allt :D

So long sweethearts :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0