Allt möjligt!

Heej allihopa :D

Åh, vad det är hemskt att vara förkyld och bara bli sämre och sämre hela tiden :( Okej, nu har jag fått min röst tillbaka någorlunda men istället har jag börjat få världens hosta, och det är värst när man ska sova, usch och fy! Men jag vill inte vara hemma från skolan, känns som att jag var borta så mycket pga att jag var sjuk i nian och man kommer efter något fruktansvärt. Blir jag ännu sämre än vad jag är nu, då är det väl dags att stanna hemma.

Igår hade jag en ganska lätt dag i skolan. Började sent och slutade relativt tidigt, under dagen hade vi även bara korta lektioner så det var skönt! Efter skolan bestämde jag mig för att ha en hemmadag bara, vi hade inte så jättemycket läxor så jag var bara hemma med massor av filtar och godis, pratade i telefon och tittade på TV - Åh vad jag älskar Top Model, finns verkligen inget bättre underhållningsprogram!

Idag har jag en jättejobbig dag i skolan framför mig. Vi börjar inte förrän 10.05 så det är skönt, men vi slutar 16.00 och har tre 75 minuters lektioner och en rolig samhälsskunskap lektion. 75 minuter historia avslutar dagen. Då är det dags för ridning för min del, puuh, vet inte om jag orkar med det när jag är så här förkyld. Kanske kommer jag bara bli sämre? Men, men det ska krävas ganska mycket för att jag ska avstå från saker pga förkylning eller liknande! Vi har aldrig några läxor till fredagar vilket är såå skönt, men jag ska ändå ägna kvällen åt att försöka läsa ut About a Boy, en riktigt bra bok! Även börja läsa en tyska bok :D

Imorgon är det äntligen fredag! Skriver mer imorgon om vad jag ska göra osv, men en sak är att jag och min underbara pojkvän firar 9 månader tillsammans! Helt klart de bästa nio månaderna i mitt liv. Så imorgon kommer nog lite bilder upp på oss och sådär :)

Hoppas att ni får en underbar dag! 
 
Ciao/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0