9 MÅNADER MED MITT ALLT!



Världens bästa par - miniatyr

Här är en underbar bild på mig och min älskling tagen i somras när vi är påväg till Venedig.


Åh nio underbara månader, mitt liv har verkligen
förändrats under de här nio månaderna! Jag har blivit mycket mognare och jag har lärt mig massor av nya saker om mig själv som jag inte ens visste fanns. Både jag och Jonathan är jättelyckliga med varandra och vårat förhållande har verkligen allt ett förhållande måste ha för att det ska hålla! Jonathan får mig verkligen att känna mig som en prinsessa, innan han gör saker så tänker han alltid på att jag är den som mår bäst av det han gör, han tar alltså mig i första hand - alltid. Han är en person som jag alltid, vad som än händer med oss i framtiden, kommer att komma ihåg som den underbaraste killen man kan tänka sig, han som gjorde allt för att jag skulle må bra och som har ett hjärta av guld , i alla fall mot mig, tihi;) Så som det ser ut idag mellan oss, då tror jag att vi skulle kunna vara tillsammans föralltid, vi har ett förhållande som på film, och vem vill inte ha det?
Jonathan hjärta Amanda.


Tidigt imorse åkte jag till frescatihallen
där vi har idrott för att titta på när de andra har orientering, i och med att jag är dunderförkyld. Sedan skulle jag och tjejerna jag umgås med åka till skolan på odenplan för att ha typ 50 minuters prat med kyratorn där vi lär oss hur man bygger upp ett inre rum. Njaa, känns ganska onödigt när jag egentligen behöver vara hemma och se till att bli frisk så att jag kan gå till skolan på måndag då vi har betydligt viktigare lektioner.
Så när min pappa varit så snäll att skjutsa mig dit så åkte han tillbaka hem, efter tjugo minuter ringde jag och bad honom att komma och hämta mig igen för att jag inte mådde bra, världens bästa pappa är det verkligen!
Väl hemma sätter jag direkt gång med pluggandet, vi har bland annat en stor jämförande analys som jag måste jobba med så att jag är helt ledig i helgen då jag ska vara med min pojkvän och fira våra nio månader. Efter säkert tre timmars effektivt plugg lägger jag mig i sängen för att läsa About a boy, då är klockan tolv ungefär.. Kvart över tre vaknar jag av att Jonathan ringer på min mobil. Varför ska jag alltid somna såfort jag lägger mig i en säng?  Så nu sitter jag här, vet inte riktigt vad jag ska göra, skulle träffa Jing idag och ta en snabbshopping och fika, men jag känner mig inte frisk nog att gå ut i det kalla vädret. Nu vill jag verkligen bara bli frisk, då ska jag inte göra om mina misstag och gå ut och bli kall och sen bli ännu sämre. Vid nio kommer Jonathan hem, vi ska vara hos mig ikväll. Tror att vi bara ska ligga hemma med massor av godis och titta på idol-avsnitten och film - mest mys!

Skriver mer efter helgen vad vi har gjort, trevlig helg!

Ciao:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0