9 Månader, chillkrök och en massa mys!

Hejsan!

Måste bara påpeka det ämne som alltid är aktuellt  vid konversationer då det är brist på samtalsämnen, nämligen vädret. Gud vilket underbart väder det är idag, sådär riktigt typiskt höstväder med en klarblå himmel och sol, men ändå en frisk kall luft, oh I like! Det enda jobbiga är väl att man inte har någon aning om hur man ska klä sig, ska man fortsätta med sensommar kläderna eller är det dags att ta steget mot hösten? Jag föredrar det sista alternativet, höstmodet slår det mesta! Det gäller att njuta av höstkläderna riktigt ordentligt i och med att vintern kommer snabbare än man tror.


Nu till den underbara helgen.  I fredags firade ju jag och Jonathan våra underbara nio månader tillsammans. I och med att jag var sjuk och inte hade så mycket ork i kroppen så var vi bara hemma hos mig, hela min familj var hemma som älskar att träffa Jonathan, och vi låg och myste hela kvällen - tittade på film och åt en massa godis, mest mys! :)

I lördags gjorde vi massor av olika saker. Efter en mysig frukost var det dags för mig att rida, vilket var såå kul, det gick jättebra! Medans så var Jonathan kvar hemma hos mig, i och med att jag bara var borta i en timme ungefär. Sedan tog vi det lugnt hemma, åt middag med min familj och därefter var det dansdags! :D Jonathan träffade Salan under tiden och jag njöt av min roliga dans, Lasse Kühlers slår verkligen allt! Sedan tittade vi på Sverige - Spanien hemma hos Jonathan med hans pappa, syster och hennes pojkvän, Åh hans syster hade köpt godis åt oss, mums! :D Matchen slutade välförtjänt 2-0 och efter matchens slut fick jag och Jonathan väldigt svårt att bestämma oss för om vi skulle festa/chillkröka eller fortsätta ha myskväll. Men eftersom att vi struntat i att festa flera gånger i rad nu (står dock fortfarande fast vid att myskvällarna är oslagbara!) så kände vi att det var dags. Vi hittade ingen fest i Djursholm så vi åkte till CJ och Anna där vi tänkte föra innan vi åkte vidare, dock åkte vi inte hemifrån förrän halv tolv, så vi kom dit ganska sent. Hoppas ingen såg mig när jag sprang på mitt lite speciella sätt, efter Jonathan som sprang mycket snabbare, med en tuuung kasse som jag trodde att alla dess flaskor skulle gå sönder för varje steg jag tog, men det löste sig eftersom det bara tog fem minuter till tåget. När vi kom dit kom CJ ut i morgonrock och Anna i mjukiskläder (How sweet!) men inte riktigt vad vi förväntat oss i och med att vi var taggade för fest ;) Men det var jättemysigt, alltid lika kul att träffa Anna och Jonathan var så glad över att träffa sin Ström och CJ. Efter två timmar där var vi dock jättetrötta, vi hade väl inte planerat att vi skulle börja föra klockan tolv..så istället för att åka vidare tog vi en taxi hem till Jonathan, jag var jättehungrig och började känna mig sjuk igen. Vid halv tre somnade jag i hans famn, finns inget bättre.


Imorse, söndags, vaknade vi runt elva, ganska lagom. Jonathan vaknade lite gulligt bakis, själv mådde jag prima!:D Efter mysigt filmtittande, mycket mys och en jättegod lunch på sängen var vi tvugna att göra oss iordning, Jonathan och hans pappa skulle nämligen åka till Köpenhamn vid två. Åh vad jag älskar min Jonathan, och gud vad jag älskar när vi ligger i sängen och han bara pratar på om hur mycket han tycker om mig:$ jag tycker om honom ännu meeer:) Det var inte alls jobbigt att han skulle åka den här gången, alltså självklart så är det alltid ledsamt att skiljas från sin pojkvän i några dagar, men jag känner att det är så himla bra mellan oss nu och på fredag (då älsklingen fyller 17 år, woho! :D)  kommer han hem tidigt på dagen och så är han hemma i tolv dagar!! Sedan ska jag på mitt lov åka till honom så nu har vi en massa mys framför oss!
Senare idag kommer gäster hit, vi ska nämligen fira min bror som fyllde år i torsdags, det ska bli trevligt! Jag älskar tårta och allt därtill:) Hoppas han blir glad för min present bara!

Kommande vecka blir nog ganska fullspäckad när det gäller pluggandet, men det ska nog gå bra, känner mig väl förberedd. Är så glad att jag går på Viktor Rydberg, trivs hur bra som helst, visst det är mycket plugg men jag tycker fortfarande inte att det är mer än i nian. Btw, tror att jag får skolfotona på måndag, iih nervöst!

Nu ska jag dricka lite varm choklad och göra mig iordning inför ikväll! Hoppas att ni har haft en trevlig helg. :)

So long/

Kommentarer
Postat av: Sanna

Å vilken mysig blogg du har avundas ditt och Jonathans förhållande verkar sååå mysigt lixom.!

2006-10-08 @ 16:41:10
Postat av: Anonym

förstår inte att du kan ha sån kropp & ändå äta godis! avis :)

2006-10-09 @ 17:12:02
Postat av: Maandyy

Åh tack! :)

2006-10-11 @ 21:04:28
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0