Mysig helg!

Heej :)


Sitter här hemma, har precis
ätit en mysig middag med hela familjen med tända ljus. Väldigt mysigt. Idag var jag först med min Jonathan, sov ju hos honom igår så vi spenderade en mysig morgon tillsammans. Vi åt frukost på sängen, tog sedan en lång varm dusch och myste extra innan det var dags för honom att åka. Då åkte jag in till stan och träffade Bella, vi gick i affärer och hon köpte en jättesöt rosa tröja. Vi satt och pratade massor också, intressant :)


I fredags kom Jonathan till mig på kvällen, vi hade en jättemysig kväll tillsammans som vanligt. Vi kunde inte hålla händerna ifrån varandra och vi var som det där nyförälskade paret som alla vill ha, åååh! Natten var jättemysig som alltid, somnade i världens bästa pojkväns famn och vaknade likadant, då känner man sig verkligen älskad och det är den bästa känslan som finns.


Vid tretiden skulle jag som vanligt rida, men den här gången var det lite mer nervöst i och med att vi skulle rida för en framgångsrik ryttare. Men efter massor av underbara lovord från Jonathan som "Kom ihåg att du är bäst älskling, visa det nu bara" så gick det jättebra, jag är väldigt nöjd!
Efter ridningen åt vi en mysig middag med min familj och vi började planera kvällen. Vi båda var fest sugna så vi började kolla med våra kompisar om de visste någon fest, men konstigt nog hade ingen sin mobil på så vi började planera annat. Bio eller hyra film? I och med att jag dansade till åtta så fick det bli hyra film den här gången. Dansen gick jättebra, måste bara berätta vad underbara Jonathan gjorde. Det ösregnade ju verkligen igår, men istället för att bara åka med mig till dansen och sedan åka hem igen så följde Jonathan mig till dansen, från Odenplan till Tegnérlunden. Han gick och höll om mig och sa de kärleksfulla saker som bara han kan.. var säkert därför dansen gick så bra! Därefter gick han tillbaka hela vägen i ösregnet till odenplan. Under tiden som jag dansade träffade Jonathan en kompis, köpte godis och hyrde film åt oss, <3! Vi hade bestämt Beck, skarpt läge, och gud den var ju så himla himla bra men gud vad dåligt jag mådde efter jag sett den. Men till er som inte sett den så rekommenderar jag den starkt! Jag har dock aldrig varit med om att en film påverkat mig så starkt, jag kände mig helt konstig efter jag sett den men som tur var hade jag någon som kunde ta hand om mig! :) Då det var som mest obehagligt var det en underbar person som satt och pussade på mig, så borde alla få ha det. Därefter åt vi lite sen mat och andra godheter och somnade i varandras famn. En helt underbar kväll med den person som betyder absolut mest för mig!


Det blev väldigt mycket skrivet om Jonathan idag,
beror på att jag känner mig så otroligt kär nu, som förälskad på nytt, och vi har det så himla bra tillsammans! Tyvärr känner jag mig lite smått förkyld nu men det behöver nog inte bli något. Nu ska jag ringa Jonathan, plugga och äta godis! Söndagsmys!

Love/ Mandy

Kommentarer
Postat av: Jonathan

Gullebabyy!!
Underbar helg!!

2006-11-26 @ 21:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0