Helg! :D

Heej!

Åh vad skönt med helg,
äntligen! Den här veckan har varit minst sagt dödande, har ingen lust att gå in på detaljer men det har varit mycket i skolan och en del saker utanför har också varit krävande. Men nu är allt äntligen bra igen och jag ser fram emot en mysig helg!


I skolan var allt jättebra, första lektionen var idrott, vi hade tennis idag och jag måste säga att jag och Liza var grymma, haha i alla fall med tanke på hur vi började lektionen. Det var i alla fall jätteroligt och vi vann ett flertal matcher :D Själv har jag aldrig spelat tennis seriöst så det var kul när jag fick höra lovord från Liza ;) Därefter hade vi "Liv och Studier" där vi jobbar på att varva ner och inte stressa upp oss för mycket, ganska bra i en skola där det förekommer mycket krav och prestationsångest måste jag säga! En i gruppen hade bakat jättegoda Lussebulllar, är det någon mer än jag som älskar lussebullar och dess ljuvliga doft? Mums! När alla hade fått varsin och de som ville kunde ta fler så var jag snabb upp ;)
Till nästa lektion som var "Mentorstid" hade några andra bakat, det är tradion på de lektionerna med fika alltså. Behövde inte ens äta någon lunch efteråt, blev jättemätt av allt fika :D På den lektionen diskuterade vi projektarbetet som vi ska ha de två sista veckorna innan jul, själv har man sett fram emot en tid med inga läxor och inget schema. Det ångrar jag nu... tydligen är projektperioden bland det värsta under hela skolåret och det blir inte bättre av att allt är på engelska; handledningen, redovisningen, ja allt! Vi får se hur det går, jag håller tummarna för att jag hamnar i en bra grupp!!


Direkt efter skolan skyndade jag mig för att köpa ny foundation, problemet var bara att jag inte hade någon aning om vilken jag skulle köpa så jag frågade några tjejer i klassen vad de tyckte. Det enda svar jag fick var att jag med min hy inte behöver någon foundation, woho :D Dagens glädje, mihi!
Köpte till slut i alla fall den jag har haft innan, dessutom ett jättegulligt hårspänne med vita pärlor och ännu  ett läppglans, ingenting jag har ont av kan tilläggas.


När jag kom hem var jag tvungen att skriva ut en hel del viktiga skolpapper och sedan ringde Jonathan och vi bestämde om kvällen. Därefter ringde Bella och hörde om jag skulle träffa henne men i och med att jag trodde att vi skulle ses senare så kunde jag tyvärr inte komma in, vi ska ses på söndag istället. Vi har bestämt att vi ska göra något extra mysigt :)


Så nu är jag alltså hemma, supermysigt. Har egentligen inte så mycket att göra, vilket aldrig händer mig så jag ska passa på och njuta. Vet dock inte om det går, jag är en sådan person som alltid vill ha en massa saker att göra så jag kanske åker in och fikar med Paulina, eller så möter jag Anna och Patie, vi får se:) Mamma ringde också, hon ville ha myskväll tills min pojkvän kommer till oss senare, det var ett tag sen så det får nog bli det. Nu ska jag i alla fall ta en lång varm ducsh, fixa manikyr och göra mig i ordning. Vid halv nio kommer Jonathan och då blir det myskväll! Troligtvis fest imorgon!


Trevlig helg! //Mandy


Kommentarer
Postat av: Paulina

Hör bara av dig gumman så tar vi en fika nån dag :)
Puss

2006-11-24 @ 20:05:51
URL: http://pallelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0