Dans, dans och åter dans!

Heej :)

Kvällen har bestått av dans, dans och åter dans,
bland det bästa jag vet! På Baletten skulle vi inte ha någon vanlig lektion, utan idag var det bara styrka som gällde, min första tanke var bara: Yes! Vet inte riktigt varför men min kropp orkar med träning ganska så bra och man ser ofta resultat så nu var det bara att köra! Vi körde alla övningar man kan tänka sig från topp till tå, rumpövningarna var hyffsat porriga måste jag säga.. de ger också ofta mest resultat ihop med magövningarna. Det gick väldigt väldigt bra, är man så envis som jag är så klarar man ofta övningarna tills man är som jag är nu - totalt slutkörd!


Andra lektionen bestod självklart också av en massa styrkeövningar! Så då kommer man alltså från en sååå jobbig balettlektion till en ny lektion som bara skriker: Träningsvärk dagen efter! Jaja, det var bara att köra, riktigt roligt var det i alla fall och bra gick det! :) I slutet av lektionen fick vi äntligen dansa, jag var inte med förra lektionen då vi gick igenom dansen men det gick väldigt bra ändå! :)


Så nu sitter man här hemma, träningsvärken kommer krypande mer och mer, okej det är faktiskt värre än så, jag kan inte ens sitta ordentligt.. Men det var det värt, imorgon kommer jag att se ut som en helt annan människa - or not!  Ska snart sova, först ska min Jonathan bara ringa och säga godnatt <3 Btw, igår fick jag tillbaka ett grammatiksprov och en uppsats på tyskan, inte ett enda fel på någon av dem, ganska bra måste jag faktiskt säga :) Min lärare var riktigt imponerad, wiie :)


Och imorgon... då fyller jag år!!! :) Tyvärr så fyller jag år på en vardag, det suger verkligen! Men samtidigt så kommer nära och kära fira mig hela helgen så då drar man ut på det lite :) Men imorgon är det ju först skola, sedan ska jag träffa min Bella. Till helgen så vet jag inte riktigt vad mina sötnosar har planerat, jag har funderat en del själv också så vi får se hur det blir:)


// Mandy <3


Kommentarer
Postat av: Emelie

Grattis på födelsedagen :)

2006-11-08 @ 18:06:38
Postat av: Mandy

Tack! :)

2006-11-08 @ 18:07:47
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag har bara en liten fråga, varför bor din pojkvän i köpenhamn?
grattis

2006-11-08 @ 19:54:35
Postat av: Anonym

Han flyttade dit till den här terminen för hans pappa fick jobb där och han ska plugga där antingen till jul eller till sommaren. Fast han är bara där i veckorna som tur är :)

2006-11-08 @ 20:30:00
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: evelina

ooh, jag dansar också balett! :) var dansar du?
bra blogg btw! =)

2006-11-09 @ 17:14:24
URL: http://HTTP://MISSEVELINA.BLOGG.SE
Postat av: Mandy

Evelina: Tack:) Lasse Kühlers treåriga linje :)

2006-11-09 @ 19:08:44
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

grattisgrattis! jättebra blogg! måste bara fråga en sak, jag har också funderat på att börja dansa! hur sökder man in till Lasse Kühlers treåriga linje ? finns det nån hemsida på internet? ha det bra!

2006-11-10 @ 15:13:02
URL: http://anoonymus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0