Christos Master afterparty

Godmorgon babes!

Är uppe med tuppen (i alla fall efter en utekväll då man är ledig dagen efter) eftersom jag ska åka till Småland om ett par timmar. Ska bli sjukt mysigt att äntligen få hälsa på mormor efter min tid borta. Dessutom är jag helt död från igår. Jag vet inte varför men det blir så mycket mer tärande varje gång att gå ut i Stockholm än exempelvis hemma. I Milano kunde jag utan svårigheter gå ut 4 dagar på rak. Jag skulle aldrig klara det här hemma. Varför är det så?

Anyway. Igår började vi på Ambassadeur. Mötte upp Louise utanför och hängde sedan med lite bekanta. Träffade på människor som det kändes minst sagt märkligt att träffa. Tänka sig att allt kan bli så annorlunda på bara några månader. But I like it, då känner man som sagt att man är lite levande och jag tror jag gillar den här spända känslan mellan 2 personer som utvecklats, där det en gång varit så bekvämt. Ett litet hopp om att mänskligheten inte är that anpassningsbara eller något. Hade det varit så hade det ju aldrig varit någon big deal om man blir lämnad eller dylikt. Aja, out of topic.

Sedan drog vi vidare till Sturecompagniet och Hells där det var betydligt lättare att stöta ihop med människor jag inte träffat sedan innan jag flyttade. Riktigt skoj!


Jag och Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0