Kunde inte blivit bättre

Vilken kväll igår! Magenta var verkligen huuur bra som helst. Hela tiden kom det fram folk som tackade för en av de bästa kvällarna på länge och att Magenta aldrig varit så bra. Det tråkiga med drinkbjudningar är bara att man inte riktigt hinner prata med alla som man vill prata med. Men men, det är ju jobb så självklart ska allt fokus ligga där.

Alla tjejer verkade nöjda och glada. Killarna likaså, minst sagt.. Efter några timmar på Magenta drog vi till Ambassadeur en sväng innan jag hämtade alla mina tjejer för att dra in på White där det var grymt som vanligt. Men med tanke på att jag skulle upp tidigt idag kunde jag inte riktigt släppa loss där, så det var helt enkelt lika bra att dra hem.

Men hur som helst hade vi en grymt bra kväll och tack till alla som fulländade den genom att komma. Det här gjorde vi med bravur tjejer!




Kommentarer
Postat av: Elin

Är dessa bilder från kvällen då du uppmanade dina läsare att gå dit i underklädesliknande kläder?!?! vad har du själv på dig? Du är ju påklädd från topp till tå?? I vad som inte alls ser victoria secret inspirerat ut?

Fattar nada...kanske är bilder från någon annan kväll...

2010-01-16 @ 11:06:06
Postat av: Emelie

Stort tack för igår fina :)

2010-01-17 @ 00:12:24
URL: http://lifestylebyemelie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0