Se hit!!!

Nu är det såhär att någon idiot utger sig för att vara mig med mina bilder på nattstad.se (med namnet mandy90), efterfesten.com (med samma namn: mandy90) samt med msn-namnet [email protected]. Killar har ikväll och andra dagar hört av sig till mig på facebook och frågat vilken helg de ska komma upp till Sthlm, när vi ska ha vår första dejt et cetera. Och idag fick jag alltså veta av en kille att det är på dessa tre ovannämnda sajter som någon utger sig för att vara mig och stämmer träff efter träff med diverse killar.

Jag har endast facebook och en msn som jag inte ger ut till någon mer än de jag känner! Nattstad.se eller efterfesten.com är ingenting jag har (inte heller är jag medlem på någon annan sajt). Msn-namnet ovan tillhör inte heller mig. 

Jag tycker synd om de killar som förberett sig på dejter et cetera med "mig" och nu fattar att det är någon som driver sönder dem. Skriver med ett par på facebook just nu som är skitlacka.. men det är nog ingenting mot hur jag känner just nu. Anmälan görs just i detta nu och användarkontots ip-adress skall även spåras. Jag förstår inte hur folk vågar hålla på med sånt här i dagsläget när det är så lätt att kolla upp användarkontots ip-adress och liknande.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0